Organiseringen af ​​blomsterparaden i Bollenstreek har besluttet at annullere den store begivenhed, der var planlagt den 17. april på grund af koronaforanstaltningerne. Dette vil være andet år i træk, at blomsterparade annulleres, så vi ser frem til 75-års jubilæumsversionen i 2022. Paraden er blevet afholdt siden 1947 og er vokset til en større begivenhed, der tiltrækker mere end en million mennesker hvert år. Bestyrelsen og de frivillige arbejder nu med en alternativ form.

Hvor meget vi ønsker, at det skal være anderledes, men i 2021 kører Flower Parade Bollenstreek ikke gennem gader og veje fra Noordwijk til Haarlem. Sidste mandag aften tog vi som bestyrelse for Flower Parade Bollenstreek Foundation denne beslutning med smerter i hjertet. COVID-19-pandemien tvinger os til at justere planerne. Vi inviterer ikke verden til at komme til blomsterparaden i år, men vi bringer blomsterparaden til verden.

bestyrelse for Flower Parade Bollenstreek Foundation

Siden 1947 har Flower Parade Bollenstreek passeret gennem landsbyerne og byerne i vores region. En begivenhed, der begyndte at give folk håb og lykke igen efter den mørke periode i Anden Verdenskrig. Denne idé om en enkelt pæreproducent voksede til den største forårshændelse i verden. En begivenhed udelukkende organiseret af frivillige. Også i år vil vi fejre budskabet om håb, fejringen af ​​foråret, starten på nyt liv med alle de entusiaster, frivillige, sponsorer og deltagere i blomsterparaden. Hvor stort eller hvor lille, bestyrelsen vil arbejde på det i de kommende måneder.

Blomsterparaden i Bollenstreek er den største foråret festival i Holland. Dette duftende og farverige skuespil fejres af mere end en million mennesker på en uge. Højdepunktet er Corso lørdag, når farverige flyde og rigt blomstrede luksusvogne gennemfører deres 42 kilometer lange rejse. Munter musik og spændende underholdning gør blomsterparaden til en oplevelse for alle sanserne for besøgende fra nær og fjern.

Læs også: MaaS-NL mener, at MaaS forbedrer mobiliteten i Holland

Blomsterparade
Blomsterparade Noordwijk
Print Friendly, PDF & Email