European Sleeper bygger et nattognet fra Holland og Belgien. Det vides endnu ikke, om toget rent faktisk kan begynde at køre. European Sleeper er en del af bevægelsen, der har sat nattoget tilbage på kortet i Europa. European Sleeper blev grundlagt af to startende iværksættere med en stor lidenskab for nattoget: Elmer van Buuren fra Train2EU og Chris Engelsman fra Noord West Express. Med oprettelsen af Europæisk sovende de samler en enorm mængde værdifuld nattogsviden og erfaring.

Rail manager ProRail siger, at det ikke har modtaget en ansøgning fra andelsselskabet. European Sleeper bygger et nattognet fra Holland og Belgien. Den tjekkiske luftfartsselskab RegioJet, det største private jernbaneselskab i Centraleuropa, er partner for det første nattog. Derudover arbejder de med forskellige jernbanevirksomheder og jernbaneinfrastrukturforvaltere samt med forskellige mindre lokale iværksættere og forskellige frivillige. 

Vil du være med på eventyret og også blive ejer af et jernbaneselskab? Der kan! Vi indsamler penge fra maj 2021. European Sleeper er et andelsselskab. Så aktier er let tilgængelige for både enkeltpersoner og investorer. Målet er, at flere mennesker rejser bæredygtigt med nattoget. Tillad folk at nyde nattoget som et behageligt og effektivt transportmiddel.

Læs også: Midlertidig retssag om nattog Wien til Amsterdam udsat

Print Friendly, PDF & Email