Bekymrede plejere, patienter på den voksende venteliste, deres kære og andre er meget bekymrede. På initiativ af en kirurg er ansatte på Amphia Hospital i Breda én andragende startet af 538 Orange Day. Mere end 80.700 mennesker har allerede underskrevet andragendet 'Med 538 foragtet pleje'. 538 Orange Day er en Fieldlab testbegivenhed. Under denne begivenhed vil forskere se på, hvordan begivenheder kan organiseres sikkert og ansvarligt på lang sigt. Fra dans til bands og fra hits til Brabant-medvirkende. I løbet af 538 Orange Day vender øjeblikkets største kunstnere Chasséveld på hovedet.

udsolgt

Da der ikke kan arrangeres nogen begivenheder på kongedagen, fejrer Radio 538 den orange orange dag 24 en gang den 538. april i Chasséveld i Breda. Med 10.000 besøgende vil 538 Orange Day 2021 være den største Fieldlab testbegivenhed i Holland til dato. Der blev anmodet om mere end 1 million billetter under forudregistrering. 538 Orange Day er en Fieldlab testbegivenhed. Resten af ​​Holland kan også deltage i festen på King's Day, fordi du kan følge 538 Orange Day 2021 tirsdag den 27. april hjemmefra, på vej eller på arbejde. Kun 10.000 heldige mennesker kunne købe billetter på torsdag. Alle billetter er personlige og kan ikke overføres.

at bekymre sig om

På grund af koronapandemien har hospitalet reduceret sin driftskapacitet med mindst halvdelen, og operationsstuerne er kun tilgængelige til akut og akut pleje. De 10.000 festdeltagere med 538 på Chasséveld er et slag for plejepersonalet på hospitalet 400 meter væk. En talsmand for Amphia sagde tidligere, at han var bekymret for festen, fordi brugen af ​​stoffer eller alkohol kunne føre til akutte medicinske situationer.

Læs også: Flere feltprøvebegivenheder i maj

stort marked Breda
Print Friendly, PDF & Email