Pitane billede

Dette initiativ har til formål at gøre kraften i kunstig intelligens (AI) hurtigere tilgængelig for et bredere spektrum af passagertransport.

I 2024 er Pitane Mobility, et etableret navn i taxisektoren, ved at gennemgå en markant transformation. Virksomheden, der er kendt for sine pålidelige og avancerede softwareløsninger, planlægger at gå over til en Open Core-model. Dette strategiske træk lover adskillige fordele for iværksættere og markerer en ny æra med vækst og innovation for virksomheden.

Kernen i dette strategiske skift er overgangen til en open source-model for den grundlæggende version af Pitane Mobility-softwaren. Det betyder, at brugerne får adgang til kildekoden, som åbner op for en ny verden af ​​muligheder for tilpasninger, innovationer og samarbejder indenfor taxisektoren.

kunstig intelligens

Pitane Mobility tager allerede store skridt mod fremtiden ved at flytte deres fokus til integration og brug af kunstig intelligens (AI). Dette initiativ har til formål at gøre AI-kraften tilgængelig for et bredere spektrum af passagertransport. Dette initiativ gør avancerede AI-teknologier tilgængelige for mindre og mellemstore taxaselskaber, som ellers ikke har ressourcerne til at investere i sådanne teknologier.

Introduktionen af ​​Open Core-modellen af ​​Pitane Mobility er en game changer for mange taxaselskaber. Det tilbyder en unik kombination af omkostningseffektivitet, tilpasningsevne, adgang til innovation og forbedret forretningsdrift, hvilket gør det muligt for taxaselskaber at vokse og konkurrere i den dynamiske taxibranche.

Pitane Mobilitys Open Core-model giver iværksættere mulighed for at bruge og personliggøre kernesoftwaren gratis, samtidig med at de har adgang til premium-funktioner designet specifikt til deres avancerede forretningsbehov. Ved at starte med den omkostningseffektive open source-version kan iværksættere minimere deres indledende investeringer og stadig drage fordel af en kraftfuld softwareplatform.

Pitane Mobilitys fremtid ser lys ud, og virksomheden er klar til at tage sine kunder med på denne spændende rejse.

Efterhånden som virksomheder vokser, kan de nemt opgradere til premium-funktioner, der giver mere avancerede funktioner, såsom omfattende dataanalyse og forbedrede kundeserviceværktøjer. På trods af sin open source-karakter er Pitane Mobility fortsat forpligtet til at yde pålidelig og professionel support til alle brugere, både for open source-kernen og til de kommercielle udvidelser.

(Teksten fortsætter under billedet)
"Efter 30 år med at være innovative og førende i taxasektoren, er tiden inde til at tilbyde de bedste garantier for vores kunder og brugere. Derfor har vi truffet et velovervejet valg om en Open Core-model."

Kunder nyder godt af tre årtiers innovation og pålidelighed indbygget i Pitane Mobilitys software. Denne rige historie giver et solidt fundament i open source-kernen af ​​produktet til taxisektoren.

Brug af en avanceret, tilpasselig og omkostningseffektiv softwareplatform kan give iværksættere et forspring i den konkurrenceprægede taxibranche.

Denne strategiske beslutning fra Pitane Mobility afspejler dets fortsatte engagement i innovation og kundefokus. Ved at omfavne Open Core-modellen demonstrerer virksomheden sin evne til at tilpasse sig skiftende markedsforhold og teknologiske udviklinger, samtidig med at den fortsætter med at levere værdi til sine brugere.

partnere

Deltagelse i et Open Core-program som Pitane Mobility giver mange fordele for partnere. Disse partnere kan spænde fra teknologivirksomheder og softwareudviklere til distributører og erhvervsserviceudbydere

Pitane Mobilitys Open Core-program giver partnere en unik mulighed for at udvide deres forretningshorisont, generere nye indtægtsstrømme og styrke deres markedsposition. Ved at arbejde med en erfaren og innovativ virksomhed kan partnere drage fordel af teknologisk ekspertise, omfattende support og værdifulde netværksmuligheder.

Deltagelse i et open source-fællesskab giver muligheder for videndeling og samarbejde med ligesindede fagfolk. Ved at sælge eller integrere Pitane Mobilitys Open Core-software kan partnere generere nye indtægtskilder. Pitane Mobility kan tilbyde trænings- og uddannelsesressourcer for at hjælpe vores partnere med at bruge og promovere softwaren effektivt.

Partnere får adgang til Pitane Mobilitys seneste open source og kommercielle softwareteknologier, hvilket giver dem en fordel på markedet. Open Core-modellen tilbyder fleksible og skalerbare forretningsmodeller, der giver partnere mulighed for at skræddersy deres tilbud til forskellige kundesegmenter.

Taxiselskaber kan drage fordel af den seneste teknologiske udvikling, der tilbydes af Pitane Mobility og bidragene fra open source-samfundet.

Ved at arbejde sammen med en etableret og innovativ aktør som Pitane Mobility kan partnere forbedre deres konkurrenceposition på markedet.

Deltage

For at registrere sig som partner for Pitane Mobilitys Open Core-model kan interesserede parter præsentere deres ideer og forslag på en klar og struktureret måde for at muliggøre effektiv vurdering og samarbejde.

Send en mail til opencore@censys.nl og beskriv din erfaring i sektoren, især inden for områder, der er relevante for Open Core-modellen, såsom softwareudvikling, it-services, taxa- eller transporttjenester. Forklar i e-mailen, hvordan du planlægger at bruge Pitane Mobilitys Open Core-model.

Relaterede artikler:
STARTPAKKE
Print Friendly, PDF & Email