Det forblir stille i luften, flyselskapet Transavia avlyser alle flyreiser til og med 6. mai på grunn av spredningen av koronaviruset, melder flyselskapet mandag. Med mindre det gjelder flyreiser bestilt av Utenriksdepartementet for å hente strandede reisende (hjemreise). Det ble tidligere kunngjort at det ikke skulle bli flyging fra mandag 23. mars til 15. april, denne perioden er utvidet til 6. mai. De økende restriksjonene og tiltakene fra Nederland og andre land påla Transavia stadig flere restriksjoner, og det er grunnen til at flyselskapet Transavia avlyser alle flyreiser.

En talsperson for Transavia forklarer at selskapet ønsker å tilby sine kunder sikkerhet, også med tanke på begrensningene, begrensningene og tiltakene som er pålagt av den nederlandske regjeringen og myndighetene i andre land. Transavia hadde allerede suspendert fly til 15. april.

Transavia gir passasjerene ekstra tid i denne usikre korona-perioden, passasjerer kan booke om billettene sine med avreisedato til og med 31. mai, gratis, på et senere tidspunkt og eventuelt til et annet reisemål. Flyselskapet vil gjennomgå ukentlig om en forlengelse av denne perioden er nødvendig. Passasjerer vil bli informert om dette via e-post og nettsted og vil motta en kupong som tilsvarer verdien av reisen hvis fly avlyses.

Å starte fly til destinasjoner på nytt avhenger av utviklingen rundt koronaviruset. På grunn av de eksepsjonelle omstendighetene hadde Transavia tidligere bestemt seg for å utsette flyging fra Brussel til mars 2021. Transavia, som er en del av Air France-KLM, er det nest største flyselskapet i Nederland når det gjelder størrelse. Normalt frakter Transavia over 15 millioner passasjerer årlig

Les også  Økning i passasjerer på nederlandske flyplasser

Les også: Haag-kilder tar ikke hensyn til en lockdown

Eindhoven flyplass
Utskriftsvennlig, PDF og e-post