Flyselskapet Air Antwerp vil tidligst gjenoppta flyvningene mellom Antwerpen og London 14. september. Som kan leses på nettsted av samfunnet. Tidligere var målet 1. september å starte flyging på nytt. Air Antwerp er et regionalt flyselskap som driver rutefly fra Antwerpen lufthavn. Forbindelsen mellom Antwerpen og London City brukes først og fremst av forretningsfolk.

Alle ruteflyer på ruten mellom Antwerpen lufthavn og London City Airport ble tidligere kansellert til 13. september 2020. I tillegg hadde alle ettermiddagsflyvningene WP120 og WP121 også blitt kansellert inntil videre. Takket være samarbeidet med Greentripper, kan Air Antwerp tilby sine passasjerer muligheten til å oppveie utslippene fra flyvningene. En billett fra Antwerpen internasjonale lufthavn til London City Airport koster i gjennomsnitt rundt EUR 100. men det blir heller ikke flyreiser de to første ukene i september. Tidligst 14. september blir det igjen to flyreiser hver ukedag og en på søndag. 

Air Antwerp er et belgisk flyselskap. Det ble stiftet i mai 2019. Andelseiere er det irske selskapet CityJet og det nederlandske KLM. Det første flyet ble vist for publikum 27. juli 2019. Flyet var tidligere en del av VLM Airlines-flåten.

Foto: AIR Antwerpen

Les også: Gratis spill for sosial utnyttelse og Uber i Antwerpen

Antwerpen
Utskriftsvennlig, PDF og e-post