Som et resultat av en streikemelding fra fagorganisasjonene fredag ​​9. oktober, forventer De Lijn forstyrrelser under tjenestene. Ledelsen beklager dypt at denne handlingen vil påvirke reisende igjen. Streikvarselet til de tre fagforeningene ved De Lijn gjelder for hele Flandern fredag ​​9. oktober. Det er foreløpig uklart hvor stor en mulig plage vil være. Effekten av streiken kan variere mye fra region til region.

"Vi mener at streik er helt uansvarlig for øyeblikket, fagforeningene setter fremtiden for linjen som helhet i fare," sier Roger Kesteloot, generaldirektør De Lijn.

Reisende kan gå videre fra fredag ​​morgen 9. oktober  https://verstoring.delijn.be/, den stoppside på eller i De Lijn-appen via bussholdeplassskjermen for å finne ut om turen kjører. På disse stoppsidene finner du sanntidsinformasjon om turene som kjører.

intervensjonen fra statsråden

Disse kampanjene kommer etter en uke med tidligere positivt image fra De Lijn. Ved starten av det nye skoleåret ble det travlere på bussene og trikkene. Derfor gjorde de alt de kunne for å få alle til deres destinasjon raskt og trygt. I september brukte de for eksempel allerede maksimal transportkapasitet og gjennomgikk reiseplanene. Likevel viste dette seg å være utilstrekkeligderfor bestemte minister Lydia Peeters seg for å etablere et partnerskap med busselskapene. Dette samarbeidet starter mandag 5. oktober. Fra da av kjørte private busser bak bussene De Lijn. Så de følger samme rute og stopper ved samme stopp. Først når det begynner å bli travelt i kjøretøyer, tar du en buss som kan gjenkjennes av etiketten 'befestet tur '.

Les også  Massestøtte til aksjoner innen kollektivtransport

Les også: De Lijn takker de ansatte for innsatsen under Corona

Gent trikk fra De Lijn
De Lijn Ghent
De Lijn Ghent
Utskriftsvennlig, PDF og e-post