Den vanlige togtjenesten i rushtiden vil forbli intakt, men de ekstra rushtogene som ble brukt tidligere, blir fjernet fra rutetabellen i låseperioden. Nattog beregnet på nattelivet vil også bli avviklet fra neste helg. Det vanlige nattnettverket, inkludert forbindelsen til Schiphol, vil forbli uendret.

NS er basert på prinsippet om at passasjerer har plass i Intercity-togene de reiser i. For hvert tog, på hver rute, hver dag, blir det estimert sannsynligheten for at et visst antall reisende vil reise med dette toget. Basert på denne sannsynlighetsfordelingen bestemmes det hvordan de best kan bruke togene. Utplasseringen av utstyr er valgt på en slik måte at det forventede totale antall minutter som reisende skal stå er så lite som mulig. Rushtime er tross alt den travleste tiden på dagen.

nattog

Takket være nattoget kan du også reise med tog om natten. I Randstad går nattoget hver natt, i andre deler av landet går nattoget i helgene. Se i NS Reiseplanlegger for nøyaktige avgangs- og ankomsttider, og sjekk reisen igjen kort før avreise for å få de mest oppdaterte reiserådene.

Les også: Konsernsjef Frank Janssen forlater operatøren Keolis i november

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på whatsapp
den nye hjemmefra for drosjeselskaper med Pitane Mobility Web-utgaven
Utskriftsvennlig, PDF og e-post