Utgangsforbud treffer alle. Også Rijswijk-transportselskapet Rent A Bob, som selv er tvunget til å gå i lås fra lørdag. Tross alt, hvordan holder du ting i gang når ingen fra målgruppen din er tillatt på gaten etter kl. I dag kom den tunge kommunikasjonen fra ledelsen. Samtidig er det unikt. Rent A Bob har aldri vært åpen. 

Med smerter i hjertet? "Vi vil. Dette skyldes at vi ikke har lov til å tilby våre tjenester. Selvfølgelig vil vi. Jeg ville elsket å. Men hvordan skal vi forklare det for onkelbetjent? At vi kjører deg hjem fordi du har chattet et annet sted om kvelden - noe som heller ikke er tillatt -? Det kommer ikke til å gå bra. Ikke med politiet. Ikke i pressen. Egentlig ingen steder, hvis du ser på det slik. ”

«Hver gang vi ser på bankkontoen, strammer den knuten seg litt. For, for å være rettferdig, bruker vi litt på reservatet hver dag. Og den reserven går gradvis inn i reservetiden. Likevel. I det minste var det en reserve. Du har nettopp startet en restaurant like før Corona. Heldigvis kom nyheten i går om at også de kan se frem til erstatning. ”

Likevel vet de hvordan de skal holde motet. De svarer bare på telefonen. Så hvis du har behov for en god samtale, kan du absolutt dra dit. Hvis du trenger en sjåfør på dagtid, kan du selvfølgelig ringe dem. Gi meg beskjed! Så lenge det er før kl. 21.

Klisjeene går ut av halsen på deg nå. Men vi gjør 1 til: Corona treffer oss alle. Selv om du heter Picnic. For da vet du ikke hvor du skal få alle bestilte dagligvarer midlertidig. Se. Alles problem. Men knuten i magen vår er av mer alvorlig størrelse.

Team Rent A Bob

Rent A Bob er den eldste og største leverandøren av levering av hjem. Hos oss bestiller du en sjåfør som skal kjøre deg hjem i din egen bil. Og det kan til og med gjøres i siste øyeblikk. Med belegg i de største byene i Randstad Lei en Bob over et helt nettverk av drivere. Med dette nettverket kan de gjøre ethvert transportoppdrag til en suksess. Det nettverket er nøye bygget opp. For hvis de har lært noe på den tiden de eksisterer, er det å kjenne igjen gode drivere. Redaksjonen vår ønsker Arnoud, Kars, Jeroen, Noumi, Ron, Patrick, kort sagt, hele teamet mye styrke i den kommende perioden.

Les også: Drosjer er fortsatt avgjørende selv når portforbud blir innført

sjåfør
hjemleveringstjeneste
Utskriftsvennlig, PDF og e-post