Utgangsforbudet som for øyeblikket er i kraft til minst 10. februar har forårsaket en del opprør. Utgangsforbudet er ment å forhindre at folk besøker hverandre om kvelden. Dette skal til slutt sikre at antall koronainfeksjoner i vårt land faller enda mer. Dette fordi den nye, enda mer smittsomme korona-varianten dukker opp overalt og forårsaker mange infeksjoner. I går virket det som krig flere steder i Nederland, som startet som en 'demonstrasjon' mot innføringen av portforbudet, som endte i en forferdelig kamp. Forventningene er at flere forstyrrelser vil finne sted i vårt land. Under portforbud er det forbudt å være ute mellom 21:00 og 04:30. Utgangsforbudet er gyldig til 10. februar klokken 04.30:XNUMX. Folk kan bare gå utenfor hvis de har en gyldig grunn, og det er virkelig nødvendig.

 

Hvis du må gå ut etter kl. 21 av nødvendige grunner, må du ha et egenerklæringsforbudsskjema sammen med en arbeidsgivers uttalelse. Den Egenerklæring portforbud kan lastes ned fra myndighetens nettsted. PostNL er et selskap som fortsetter å jobbe 24 timer i døgnet. De fortsetter bare å jobbe. Levering av pakker, post og andre forsendelser, mener de, bidrar til å opprettholde økonomisk og sosial trafikk. Ansatte som jobber utenfor eller som er på vei til jobb mottar en slik arbeidsgiverserklæring fra PostNL, og de må også fylle ut og ha et selvdeklarasjonsforbud med seg. Personer som ikke har gyldig grunn vil bli bøtelagt 95 euro. I løpet av to dager, ifølge rtl-nyheter, ble rundt 5765 personer som ikke hadde noen gyldig grunn bøtelagt mellom kl. 21 og 00.

Les også: Nødordre og stengt Eindhoven sentralstasjon

Utskriftsvennlig, PDF og e-post