Det er alltid praktisk å ha en app på telefonen som lar deg ringe en taxi eller bestille tur når du trenger det. Det er mange taxi-apper, men de fleste av dem tar bare sikte på å la kunden bestille tur. Likevel skal disse appene ikke bare være ment å tillate kunden å gjøre sin turbestilling, de bør tilby mer for både kunden og sjåføren. Eindhoven-selskapet Pitane BV i forrige uke brakte en rekke Pitane Arrive og Pitane Driver-oppdateringer til butikken med overraskende nye alternativer når det gjelder sjåfør og kundesikkerhet.

Det gode alternativet til datamaskinen og svaret på tilbudet av ekstra tjenester er Pitane Driver. Denne appen tilbyr alle muligheter man kan forvente. Det er flere betalingsalternativer, for eksempel kontanter, kredittkort eller enkel betaling med iDeal eller Tikkie. Kunden har også ekstra alternativer i den gratis Pitane Arrive-appen. Mens du venter på turen, kan du se bilens beliggenhet på kartet, og du vet på forhånd hvem som kommer. 

ingen fremmed

Sjåføren er heller ikke fremmed for i appen kan kunden, hvis ønskelig av transportselskapet, se sjåføren på forhånd, slik at han eller hun vet hvem de kommer videre fra. Du kan være trygg på at du blir hentet av en offisiell drosjesjåfør, fordi appen kun bruker kvalifiserte og sertifiserte sjåfører fra mange regionale drosjeselskaper fra Amsterdam, Haag, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Leuven, Antwerpen og Brussel. Å se hvem sjåføren er gir mer tillit til kunden, men også til sjåføren, fordi han også på forhånd kan se hvem som har det med ham. Til slutt må førerpasset også være synlig for kunden i drosjen, så hvorfor ikke i kundens app. Og kunden bestemmer om han vil vise profilbildet sitt til sjåføren.

den aktuelle sikkerheten

Oftere og oftere ser vi en i de store byene vill vest med drosjer. Bedrifter som Uber skyver grensene for reglene og bryter dem. Bedrageri, Uber-kontohåndtering og utilstrekkelig hviletid for Uber-drivere. Dessuten jobber disse Uber-driverne veldig hardt og kan knapt tjene en anstendig kost. Mye av fordelene gagner Uber og byrden for sjåførene. Å bestille taxi via en app har selvfølgelig mange fordeler. Det er trygt når du vet hvem drosjesjåføren er og hvor lenge han har jobbet med skiftet. Men Uber ignorerer også reglene. Uber-kontohandelen viser det igjen. Igjen, dette er ikke Ubers ansvar, og de gir det bort igjen. 

På denne måten kan du som kunde ikke vite om sjåføren kan bringe deg trygt hjem. Vårt råd er å bruke et anerkjent regionalt taxiselskap og sørge for at du har en god app i lommen, for eksempel Pitane Arrive, eller finn en sjåfør med en Pitane Driver-app. Da vet du i det minste at bestilling, betaling og sikkerhet er godt organisert.

Les også: TOMP må avslutte spaghetti av forbindelser

Pitane Driver-app - Samsung
Utskriftsvennlig, PDF og e-post