I dag er det dagen, entusiaster kan registrere seg fra i dag til onsdag 21. april 18:00 for den andre prøveferien i år. Reisorganisasjonen Tui og Corendon, med støtte fra ANVR, RIVM og regjeringen, har åpnet registreringen på hjemmesiden deres fra i morges. Prøveferien er fra 1. til 8. mai, og turen går til Gran Canaria. 

Det er plass til 180 deltakere. Deltakerne sitter i et luksuriøst 4-stjerners hotell på alt inkludert. Deltakerne som går gjennom Tui og Corendon er valgt betaler € 799 per person for denne ferien med dobbeltrom. Reisende må være mellom 18 og 70 år og oppfylle kriteriene som er satt av myndighetene for denne reisen. 

Deltakere som er valgt blir kalt senest fredag ​​23. april for å gå gjennom alt for denne turen. Personer som har registrert seg, men ikke er valgt, vil selvfølgelig også motta en melding om dette. Corendon vil kjøre ut- og returflyvningene for denne turen. De obligatoriske PCR-testene som alle må gjennomgå er inkludert i prisen. I motsetning til forrige prøveferie til Rhodos, har deltakerne lov til å forlate hotellet på denne turen. 

Den første prøveferien med 188 deltakere dro til den greske øya Rhodos sist mandag. I dag gikk de 188 deltakerne ombord etter å ha deltatt i en koronatest og returnerte deretter til Nederland. Alle deltakere må være i karantene i 5 dager og en ny hurtig test etter 5 dager. Det er tydelig av antall påmeldinger at folk virkelig vil reise på ferie. De bryr seg ikke om hvilke regler de må følge, så lenge de kan dra på ferie.

Les også: Prøveferie Rhodos skal gi et vell av informasjon

Utskriftsvennlig, PDF og e-post