Prijsvrij Holidays er stolte av å kunngjøre at hun i går kveld inngikk en avtale med mottakerne av D-Reizen om relansering av en viktig del av D-Reizen-konsernet. I løpet av de kommende ukene, etter samtaler med blant annet bedriftsrådet, personalet og utleierne, vil det bli klart hvilke D-Reizen-butikker som skal åpnes igjen. Prijsvrij Holidays har avtalt med forvalterne at dette vil bli gjort en endelig avgjørelse.

"Da jeg begynte som IT-entreprenør for 20 år siden, var D-Reizen min første kunde. Den første tilliten de ga meg som det største reiseselskapet i Nederland, åpnet deretter døren hos blant annet KLM og mange andre reiseselskaper. Takk mye for D-Reizen og Van den Broek-familien. D-Reizen er et utrolig vakkert selskap med en rik historie og en stor gruppe veldig entusiastiske og lojale ansatte. Det var tilfelle i 2001, og jeg føler fortsatt det samme nå. er veldig trist over at koronakrisen har gått forbi D-travel og har ført så mange familier i usikkerhet. Selskapet gikk lønnsomt inn i koronakrisen, men kom dessverre ikke i mål i ett. den nye D reiser for å bygge en sunn fremtid. ”

Marc van Deursen, administrerende direktør i Prijsvrij Vacations.

Prisfrie ferier er, med den tyske gruppen med flere milliarder dollar REWE som medaksjonær (konsernets omsetning på 75 milliarder kroner), et veldig sterkt og sunt selskap med en meget vellykket forretningsmodell. Sammen med de nye kollegene fra D-turer vil de gjøre alt de kan for å fortsette D-turer så snart som mulig og for å sikre en lys fremtid. Alle har stort behov for det, med slutten på koronakrisen i sikte. Dermed pris gratis ferier på deres nettsted.

Les også: Brussel lufthavn tilbyr 175 destinasjoner i sommer

Utskriftsvennlig, PDF og e-post