9292 og Warner Music Benelux har jobbet sammen i over to år for å bringe musikk til kollektivreisende og kollektivreisende til musikk. Med alle reisetips i 9292 -appen har den reisende nylig blitt tilbudt muligheten til å lage en spilleliste som nøyaktig fyller reisetiden, helt etter den reisendes egen musikksmak. En unik kombinasjon av musikk under reisen din.

Hvordan virker det?

Reisende planlegger en tur i 9292 -appen, og nederst i hvert reisetips er knappen "Spilleliste for denne turen". Dette åpner spillelistegeneratoren. På denne siden lager Warner Music en spilleliste basert på reisetiden til det valgte reisetipset. Den reisende logger på sin egen Spotify -konto, og dermed kombineres reisetid og musikalske preferanser. Danselskere som reiser fra Amsterdam Central til Rotterdam Central har en så god sjanse for at spillelisten deres på 1 time og 14 minutter hovedsakelig inneholder fine dansesanger. Stopper musikken? Så er det på tide å komme seg ut. Den opprettede spillelisten plasseres i ditt eget pålitelige Spotify -bibliotek, slik at den er lett å finne og du kan nyte din egen musikk.  

- Et av målene våre er å gjøre kollektivtransport så enkelt og hyggelig som mulig. Å kunne nyte din egen musikk på farten er et verdifullt tillegg til appen vår. Samarbeidet med Warner Music og utviklingen av Playlist Generator som en tjeneste passer perfekt inn i dette. ”

Joost Mortier, daglig leder på 9292.

Samarbeid

Musikk og offentlig transport henger uløselig sammen. Alle som noen gang har reist med tog, vil se det selv. Det er en god sjanse for at nesten hele rommet hører på musikk. Dette er grunnen til at Warner Music Benelux og 9292 startet dette samarbeidet for noen år siden.

“På Warner Music streber vi etter å tilby den reisende musikken til rett tid. Vår spillelistegenerator gjør det mulig å gi reisende musikk som er personlig tilpasset reisetid og smak. Vi har nå kunnet tilby mer enn tolv tusen spillelister, noe som betyr at dette er et egnet produkt for reisende. ”

Jacques Hoogesteger, digital markedsføringssjef i Warner Music Benelux.
Utskriftsvennlig, PDF og e-post