Mange restriksjoner som gjelder på grunn av korona -pandemien forsvinner 1. september. Også gode nyheter for bar-goers og festfolk. Kafeer kan holde åpent så lenge som før koronakrisen, dans kan finne sted her og der, og alle kan gå tilbake til kontoret. Flandern er absolutt ikke i dårlig form når skoleportene svinger opp. Ifølge tall fra Care and Health er litt over 60 prosent av de flamske ungdomsstudentene fullstendig vaksinert i dag.

Reglene for begravelser, nattverd og klubber vil også bli droppet. Det betyr at salongbord og andre fester er tillatt igjen. Og at private klubber kan åpne igjen. Selv om folk fortsatt må bruke en munnmaske der for å gå inn og ut av virksomheten, men også under bevegelser i selve virksomheten. Drikker noe stående, eller i baren, kan også igjen. Det er også lov å danse igjen bryllup. Det obligatoriske stenge tid vil bli opphevet og serveringsanlegg kan forbli åpne så lenge de vil, med tanke på de kommunale eller kommunale forskriftene der de ligger.

Brussel

Bare Brussel tar ennå ikke tømmene. Den belgiske hovedstaden er enda mindre avansert med vaksinasjoner enn resten av landet. Byrådet vurderer å be kafé- og restaurantbesøkende om et corona-pass. Det kan oppmuntre folk til å fortsatt få et skudd. Utenfor Brussel kan nattelivet komme i gang igjen. Det er til og med mulig å danse igjen, selv om det i utgangspunktet så ut til å måtte vente. Dans er offisielt bare tillatt på en privat fest, men med en tekstet invitasjon fra for eksempel kafeeieren kan en kveld ute også kalles det.

Les også: Drosjer mer populære enn noensinne på grunn av korona -krisen

Det er også lov å danse i bryllup.
Utskriftsvennlig, PDF og e-post