Nederlanderne har begynt å sykle betydelig mer de siste fem årene og velger i økende grad en e-sykkel. I 2020 ble gjennomsnittlig 254 fritidssykkelkilometer per person dekket, noe som er 30% mer enn i 2019. ANWB undersøker hvordan disse kilometerne oppleves. Alle som noen gang går på en sykkeltur kan nå delta i ANWB -sykkelundersøkelsen. 

Medlemmer av ANWB liker å gå ut på en hyggelig sykkeltur. Og med mer enn 33.000 XNUMX km sykkelstier er det mye å velge mellom. Sykling er sunt og morsomt, men det er også veldig travelt på stiene og derfor mindre trygt. Erfaringene til syklistene kan brukes til å forbedre både opplevelsen og sikkerheten på stiene. De spørreskjema kan fylles ut til torsdag 30. september. Resultatene vil bli delt med hver provins i høst. 

Tidligere forskning

I 2016 forsket ANWB også på fritidssyklisters ønsker og behov. Mer enn 11.000 XNUMX syklister deltok i denne studien den gangen. Veibanen, steder å stoppe og skilting var hovedpunktene for forbedring. I Randstad -provinsene og Zeeland ble trengsel på sykkelveiene nevnt som et fjerde forbedringspunkt, ifølge ANWB.

Bilde under: ANWB bildebank.

Les også: Rop om hjelp for bevaring av turist- og konferanseinfrastruktur

Utskriftsvennlig, PDF og e-post