Ikke bare har turbilselskaper startet massivt for den nederlandske Grand Prix F1 i Zandvoort, taxisjåfører prøver også å få en bit av kaken. Ved å kjøpe en spesiell tillatelse, kunne taxiselskaper melde seg på jobb i Zandvoort i løpet av Formel 1 -dagene. Om kostnadene ved tillatelsen blir betalt gjenstår å se, ifølge en av drosjesjåførene, som hadde forventet mer arbeid.

tillater

Dessverre blir korona -tiltak massivt ignorert av taxisjåfører i Amsterdam som jobber i Zandvoort om natten. Det handler om å transportere så mange mennesker som mulig, gjerne med 4 personer i en utdatert Mercedes -personbil. Det er knapt noen kontroll, enn si kontroll med overholdelse av protokollen for koronareglene. Ekstra tillatelse må opptjenes tilbake, men drosjer får heller ikke reise overalt. 

Kystbyen forventes å motta 70.000 1 besøkende igjen på søndag, akkurat som de to foregående dagene, til Formel 70 Grand Prix i Nederland. Et fullt tog ankommer stasjonen hvert femte minutt. Viftene går deretter mot kretsen. Til tross for tillatelsen på vinduet til drosjen, er Zandvoort stasjon et område utenfor disse tillatelsesinnehaverne, og det er nettopp stedet hvor 1% av FXNUMX-besøkende ønsker å dra.

Les også: Mega-travle Zandvoort reiser spørsmål

alle valgte buss og tog
Utskriftsvennlig, PDF og e-post
Les også  Provinsråd bestemmer vår egen mobilitet