Den nederlandske fastlegen er uten tvil en av de mest miljøvennlige hendelsene når det gjelder massemengdebevegelse. Bare to prosent av de besøkende kom med bil. NS sier at den har transportert nesten 90.000 522 løpsfans til Zandvoort og hjem igjen i helgen. Det skjedde med 1 tog, ifølge transportselskapet, som sier at det kan se tilbake på en vellykket Formel XNUMX -helg.

I tre dager kjørte et tog hvert femte minutt mellom Amsterdam Central og Zandvoort aan Zee. Logistikkjobben gikk bra i samarbeid med ProRail, sier NS. I tillegg var nesten alle busselskaper til stede, som også tok med fans til Zandvoort i massevis fra hele landet. Unikt var mengden som kom til kretsen på sykkel. Med bare én adkomstvei til badebyen og en stasjon i nærheten av kretsen, virket logistikken foran det nederlandske Grand Prix som et stort problem som vi ikke la merke til forrige helg.

(teksten fortsetter under bildet)
Maksimal Zorreguieta

oransje fest

Máxima Zorreguieta sammen med to av døtrene og kong Willem-Alexander var synlig tilstede på Zandvoort, som hadde få eller ingen vesentlige problemer sist helg. Nydelig vær og Max Verstappens seier ga fansen en fantastisk helg i badebyen som ble satt på kartet over hele verden. Kong Willem-Alexander var vitne til seieren til Max Verstappen på Zandvoort søndag. Etter Grand Prix i Nederland snakket Rob van Gameren (fra Ziggo Sport) til kongen om løpet. Han hadde komplimenter for Max Verstappen, Lewis Hamilton og den nederlandske offentligheten.

Jubelen som gikk opp fra racerbanen i Zandvoort var stor da det ble klart at Max Verstappen hadde vunnet. Jubelen kunne høres i nærheten. Trafikkvakter i umiddelbar nærhet ble antent av dette og begynte også å juble og hoppe. Det var ikke bare en dag å huske på Zandvoort -kretsen for Max Verstappen, Davina Michelle var også glad for at hun kunne tolke Wilhelmus to ganger under den nederlandske fastlegen. Sangeren sang nasjonalsangen før løpet og da Verstappen klarte å fullføre først. Forestillingen til 25-åringen fra Rotterdam kunne stole på mye positiv kritikk, fordi hun sang Wilhelmus på sin egen måte. 

Ordføreren i Zandvoort, David Moolenburgh, er utrolig fornøyd med løpet til den nederlandske fastlegen. Drømmehelgen var heller ikke feil for den lokale cateringbransjen, og de lokale strandteltene ble ansatt i massevis for private arrangementer. Utløpet gikk bra søndag sent på ettermiddagen og tidlig kveld, sa ordføreren. "Mobilitetsplanen har fungert slik vi ønsket det." 

Les også: Mobilitetsplan for trafikkflyter Dutch Grand Prix 2021 

Max Verstappen mens han hørte den nasjonale nasjonalsangen.
Utskriftsvennlig, PDF og e-post