Hvis vi skal tro Andreas Scheuer, kan vi reise inn i fremtiden fra neste år. Forbundsministeren for transport og digital infrastruktur inviterer alle til å reise til Hamburg mellom 11. og 15. oktober 2021 og besøke den 27. ITS -verdenskongressen. Hamburg er et ideelt sted for kongressen. Byen er ikke bare hjemsted for fascinerende testområder og innovative prosjekter, i mange år har det blitt utviklet veldig kreative løsninger for å løse transportproblemer i urbane områder. Og der innovasjoner innen mobilitet kommer sammen, er TOMP API aldri langt unna som en del av løsningen.

fremtidens mobilitet

Den røde tråden på kongressen er: "Opplev fremtidens mobilitet nå”. Eksperter fra hele verden vil møtes og utveksle erfaringer. Sammen utvikler vi ideer om hvordan vi kommer fra A til B i fremtiden, enten i byer eller på landsbygda. Denne utvekslingen av informasjon og kunnskap om pågående prosjekter er viktig i disse utfordrende tider vi lever i nå.

(teksten fortsetter under bildet)
Andreas Scheuer, forbundsminister for transport og digital infrastruktur

Verdenskongressen om intelligente transportsystemer (ITS) letter og påvirker globale diskusjoner om teknologi
og tjenester. ITS arrangeres et annet sted hvert år, og er et internasjonalt møtepunkt der mer enn 12.000 XNUMX deltakere fra Europa, Amerika og Asia møtes.

mobilitet

Tradisjonell mobilitet er en blanding av privatbileie og offentlig transport. MaaS og MOD bruker en plattform og personlige brukergrensesnitt for å gi multimodal 'mobilitet' for alle brukere med besparelser og produktivitetsgevinster. For å oppnå dette er det nødvendig med endringer i inntektsmodeller, brukervaner og subsidiering av offentlig transport. Teknologiene som ligger til grunn for automatisert og "smart" kjøring gir betydelige fordeler for levering av varer. Papirarbeid kan reduseres, mens flåteutnyttelse og lastesporing kan forbedres. Automatiserte og elektrifiserte kjøretøy lover fordeler for trafikk mellom knutepunkter og siste mil i byer. 

TOMP

Digitalisering av en fysisk infrastruktur gjør mobilitet smartere for alle med tilhørende fordeler med mer effektivt vedlikehold og kapitalforvaltning. Men hvordan deler vi data fra disse systemene samtidig som vi opprettholder et høyt personvern, pålitelighet og datasikkerhet? Kan vi oppgradere eldre systemer? Kort sagt, dette er alle spørsmål vi nå tenker på. Vi gjør dette i en europeisk kontekst innenfor arbeidsgrupper som TOMP -arbeidsgruppen og på globalt nivå innen ITS, der den samme TOMP API -arbeidsgruppen er et ledd i den store mobilitetskjeden. Etterspørselen etter byrom er stor for både passasjerer og godsvogner. Men også aktive moduser som å gå og sykle, og ikke glem parkering. 

"ITS -kongressene samler et imponerende antall interessenter for intelligente transportsystemer (ITS) fra offentlig og privat sektor som møtes for å lære av hverandre om de siste innovasjonene innen produkter, tjenester og tilhørende praksis innen smart mobilitet. Hjertet av ITS -kongressen . "

i løpet av Dens konferanse vil være medlemmer av arbeidsgruppen til TOMP API blir introdusert. Presentasjonen er 13. oktober, fra 16 til 00, Messe - B17 - Hall 00.

Les også: TOMP API versjon 1.2.0 på vei som den åpne standarden for MaaS

Automatiserte og elektrifiserte kjøretøy lover lønnsomhet for hub-til-hub og "siste mil" -leveranser i byer.
Utskriftsvennlig, PDF og e-post