WMO -transporten for Amstelveen og Aalsmeer vil bli utført fra 1. januar 2022 av en ny aktør for denne regionen i WMO -feltet. Maasstad Directing Central (MRC) signerte kontraktene i forrige uke etter at det kom frem at MRC var vinneren av dette anbudet. Maasstad Regie Centrale er for tiden et av de raskt voksende taxiselskapene i Rotterdam-regionen og er aktiv innen drosjetransport og studenttransport for klienter og persontransport for helseinstitusjoner. Selskapet stiller høye krav til nivået på personell, automatisering og ressurser. 

Fram til i dag er transporten levert av Munckhof. I Aalsmeer kommune kan innbyggere med indikasjon bruke WMO -transport. Transport er en form for kollektiv drosjetransport som tar deg fra dør til dør innenfor transportområdet Aalsmeer. Også takket være anlegg innen transport er innbyggerne fortsatt mobile i Amstelveen kommune. Social Support Act (Wmo) tilbyr hjelp og fasiliteter for å sikre at du kan leve selvstendig så lenge som mulig.

Amstelveen

I Amstelveen er det transport for alle som ikke kan reise med vanlig offentlig transport. Det er dør til dør transport. Du må reservere en tur gjennom transportøren. Du kan bruke WMO -transport med et transportkort. Du kan be om dette fra kommunen. Du vil motta et pass fra transportøren med et kundenummer. Du reiser vanligvis sammen med andre med WMO -transport. Drosjen henter deretter flere passasjerer og tar ikke alltid den korteste ruten fra inngangsdøren til destinasjonen.

Aalsmeer

Å bo selvstendig, handle eller besøke familie eller venner kan være en ganske oppgave av forskjellige årsaker. Bor du i Aalsmeer og trenger du hjelp eller støtte? Deretter kan du kontakte sosialtelleren. En sosialmedarbeider vil snakke med deg for å få et best mulig bilde av din personlige situasjon og problemet du opplever. Den ansatte ber deg om å bidra aktivt med ideer om mulige løsninger på problemet ditt. Du kan også tenke på hjelp fra ditt eget nettverk eller en henvisning til en organisasjon som kan gi deg spesifikke råd eller støtte.

valys

Hvis du vil reise lengre distanser, kan du gjøre det med valys. Valys er supraregional transport: mer enn 5 offentlige transportsoner fra hjemmeadressen din. Du kan også kombinere en togreise med en taxi med Valys.

Les også: Bærekraft er en prioritet for Maasstad Regie Centrale

Social Support Act (Wmo) tilbyr hjelp og fasiliteter for å sikre at du kan leve selvstendig så lenge som mulig.
Pitane programvare
Utskriftsvennlig, PDF og e-post