Flere og flere bruker lykkelig offentlig transport. Dette har selvfølgelig vært annerledes for ganger på grunn av rådene fra vårt kabinett om å bare bruke dette hvis dette virkelig var nødvendig. Heldigvis er dette i fortiden og vil forbli i fortiden. Mange går tilbake til jobb og skole, og dette merkes i toget, det er mye travlere enn vi var vant med i det siste. Hver dag gjør NS alt for å tilby reisende en rask og enkel reise. The Dutch Railways rapporterer at de har en ny funksjon i NS -appen, funksjonen: nærliggende. Denne funksjonen lar reisende som er på et ukjent sted raskt planlegge en tur.

"Vi vil sikre at NS -appen hjelper deg gjennom dagen med en rask og enkel reise, der du velger hvordan du reiser." Med Nearby viser NS allerede hvilke alternativer en passasjer har rundt seg. Du ser transportmulighetene som er mest nær og relevante for deg i det øyeblikket. NS ønsker å legge til enda flere transportmidler i fremtiden, for eksempel delte scootere eller biler. Appen vår blir stadig mer som en reisefølge som forteller deg hvilke alternativer du har og deretter hjelper deg med å planlegge. ”

Ivo Steffens, kommersiell direktør i NS.
NS -appfunksjon: I nærheten.

Reisende kan på et øyeblikk se hvilke alternativer for offentlig transport som er tilgjengelige i umiddelbar nærhet. Dette gjør reiser enda enklere og mer tilgjengelig fordi du kan velge ditt eget transportmiddel, for eksempel en OV -sykkel eller offentlig transport. I fremtiden vil det trolig bli lagt til enda flere transportmidler, som delte scootere, delebiler og delte sykler. Du kan også betale for dette via NS -appen. NS har tatt et godt skritt her i utviklingen av en bred mobilitetsapp. Når du åpner appen, kan du klikke nederst på skjermen nærliggende klikk for å se alle nærmeste togstasjoner, t -banestasjoner, trikkestasjoner og bussholdeplasser. Du kan også se hvor de nærmeste kollektivtransportsyklene er, og du kan se alle fasilitetene på stasjonene.

Midtfoto: NS bildebank.

Les også: VVN starter kampanjen: Det er enkelt å delta

Utskriftsvennlig, PDF og e-post