Det har lenge vært vanskelig eller ikke mulig å søke om førerkort. Og på grunn av kjølvannet av korona kan det fortsatt ta lang tid før du kan ta en førerprøve. Sannsynligvis kan alle fremdeles huske førerkontrollen. For noen et fryktelig spennende øyeblikk som har holdt ham eller henne våken i netter, og for andre et stykke kake. CBR har startet en ny kampanje på sosiale medier, med denne kampanjen blir Driving School Finder og Driving License Tips gjort oppmerksom på unge mennesker. CBR gir tips for å passere førerkortet på en gang. Disse tipsene er der for å hjelpe unge mennesker til å øke sjansene for å passere førerkortet. Disse tipsene hjelper deg med å forberede deg til den praktiske eksamen og teorieksamen og alt som følger med. 

Tilsynelatende trenger du ikke å kjøre en perfekt tur for å bestå din praktiske eksamen, sensoren ønsker å se at du kjører uavhengig og trygt. Kampanjen kan sees på Instagram, YouTube og Facebook. Tipsene inkluderer: Velg en god kjøreskole ved å sjekke suksessraten til den kjøreskolen på forhånd. Oppgi kostnadene for førerkortet ditt på forhånd, slik at du ikke vil bli møtt med noen overraskelser. Forbered deg godt på å få førerkortet raskere ved for eksempel å følge et teorikurs. Rådfør deg med instruktøren din når du er klar til å ta førerprøven. Dette er bare et lite utvalg av tipsene CBR gir. God forberedelse er halve kampen. CBR klarte å nå 1,1 millioner unge mennesker med sin forrige kampanje. Førti prosent av besøkende som ga tilbakemelding indikerte at resultatene av kjøreskolefinner påvirket deres valg av kjøreskole. 

Les også: Tillit til tog, trikk, buss ser ut til å være borte

Utskriftsvennlig, PDF og e-post