Reisende som bestiller togreise via Eurostar kan nå bestille utflukter, billetter og aktiviteter i alle Eurostar-destinasjoner via en skreddersydd TUI-plattform. Med et utvalg på over 5000 forskjellige turer, billetter og aktiviteter, er det et stort utvalg i Storbritannia, Frankrike, Belgia og Nederland. Plattformen ble utviklet av TUI part Musement, den elektroniske plattformen for aktiviteter og turer i TUI Group.

TUI og Eurostar har jobbet sammen siden 2018, men den skreddersydde digitale distribusjonsplattformen er en del av et bredere partnerskap som vil se TUI Musement bli den foretrukne partneren for Eurostars turer og aktiviteter. I tillegg til å utvikle den digitale plattformen, tilbyr TUI Musement også alle 5000 turer, aktiviteter og billetter. Et bredt utvalg av aktiviteter er tilgjengelig, fra billetter som går forbi køen ved verdensberømte landemerker som Eiffeltårnet, Stonehenge og Harry Potter Studios, til aktiviteter du må gjøre som å krysse Amsterdams kanaler, smake på belgisk øl og Downton Abbey tur. Aktivitetene kan bestilles på forhånd eller på stedet via Eurostars nettsted og app, med unike tilbud og rabatter eksklusive for Eurostar -kunder. I følge TUI.

Les også: KLM sliter med vaksinasjonsforpliktelser i forskjellige land 

Utskriftsvennlig, PDF og e-post