Fra nå av kan foreldre reise med barna sine på Maasstad Regiecentrale (MRC). Ved å laste ned den gratis MRC -appen fra AppStore eller PlayStore kan bestemor eller bestefar og et barns foreldre eller foresatte nå følge minutt for minutt hvor favoritten deres og MRC -bussen er. Så snart bussen går til barnet, kan den allerede følges til internatadressen. Så snart barnet har kommet seg inn, kan brukere av MRC -appen følge bilen til barnet har gått av på skolen. Returveien på ettermiddagen kan også konsulteres på samme måte.

Brukererfaring

MRC ønsker å sette den reisende først. Ikke bare sjåføren, kjørestilen og bilens tilstand er viktige her, brukeropplevelsen kommer først når det gjelder opplevelse. I tilfelle ulykker underveis, for eksempel forsinkelser, mottar foreldrene til barna på den aktuelle ruten som opplever ulempen en "push -melding", om ønskelig. Med mer informasjon om forsinkelsen eller den nye estimerte ankomsttiden, kan du følge studenttransporten i sanntid.

(teksten fortsetter under bildet)
MRC ønsker hovedsakelig å fokusere på den reisende.

"88% av reisende gir opp en brukervennlig app. Sløsing med investeringer for mange transportselskaper"

Innovasjon blir stadig viktigere i taxisektoren. Bedrifter skiller seg hovedsakelig ut på måten kunden opplever opplevelsen av å reise på. Brukeropplevelsen er et viktig tema som ofte får for lite oppmerksomhet under studenttransport. 'Brukeropplevelsen' er følelsen en person får mens han reiser. 

De siste årene har Eindhoven-baserte Pitane BV hovedsakelig fokusert på disse sentrale punktene i utviklingen av mobilapplikasjoner og er derfor fortsatt ledende for andre. I praksis handler 'brukeropplevelse' om å identifisere og fjerne barrierer og gjøre det veldig enkelt for brukerne å bruke mobilapplikasjoner. Rotterdam MRC valgte Pitane Arrive -teknologien som grunnlag.

om Maasstad Regie Centrale 

Maasstad Regie Centrale er for tiden et av de raskt voksende taxiselskapene i Rotterdam-regionen og er aktiv innen drosjetransport og studenttransport for klienter og persontransport for helseinstitusjoner. Selskapet stiller høye krav til nivået på personell, automatisering og ressurser. 

Les også: Bestill enkelt en taxi og betal med Pitane Arrive

Maasstad Regie Centrale er for tiden et av de raskt voksende taxiselskapene
Utskriftsvennlig, PDF og e-post