Transportapp Gaiyo tilbyr reisende i Utrecht -regionen flere alternativer. Appen har nylig begynt å selge digitale billetter til U-OV-busser eller trikker. Gaiyo har inngått et partnerskap med U-OV, det offentlige transportselskapet i Utrecht og omegn, og selger for tiden to typer U-OV-billetter fra appen; 1-timers billetter og dagbilletter. Passasjerer i bussen eller trikken vil se den digitale billetten direkte i appen etter kjøp og må vise den til bussjåføren for å få tilgang.

Gratis reise
Til ære for samarbeidet gir Gaiyo alle som kjøper en U-OV-billett via appen fra 27. september til 3. oktober en engangsgave på maksimalt € 5 reisekreditt. Denne kreditten vil bli satt inn på Gaiyo -lommeboken mandag 4. oktober. De salgsfremmende vilkår kan leses på nettstedet. Med denne kampanjen ønsker Gaiyo å introdusere brukerne for en enkel måte å planlegge, bestille og betale for kollektivreisen via appen.

Oversikt i sanntid
Gaiyo tilbyr en sanntidsoversikt over alle reisealternativer og kombinasjoner, komplett med avgangs- og ankomsttider, reisetid og kostnader. Dette varierer fra tog, trikk og buss til delt transport (for eksempel delt sykkel, elektrisk delt scooter eller bil). I appen kan du bestille forskjellige transportalternativer og til og med starte parkeringshandlinger uten transaksjonskostnader. Gaiyo hjelper også reisende med å kombinere reisen til kollektivtransport i Utrecht med for eksempel å finne en P+R eller bestille en delt sykkel.

Stadig mer fullstendig
I forrige måned inngikk Innovactory, selskapet bak appen, også partnerskap med Rotterdam-transportselskapet RET, HTM-Fiets og lastesykkelleverandøren Cargoroo. De Volkskrant berømmet Gaiyo i slutten av fjoråret som "den mest omfattende og omfattende transportappen for øyeblikket".

Les også: Cargoroo lastesykler kan nå også finnes i Gaiyo -appen

Utskriftsvennlig, PDF og e-post