Akkurat som i fjor, avstår Amsterdam kommune fra en tradisjonell sinterklaas oppføring, rapporterer NH News. Sikkerhetshensyn og komplekse tiltak involvert i organisering av et arrangement var avgjørende. Til tross for at de fleste koronatiltak ikke lenger er i kraft, tør organisasjonen ennå ikke ta det. Organisasjonen sier at det er uklart om og hvordan QR -koden skal brukes, og om folk skal følge regelen på halvannen meter. 

Mange organisasjoner er ivrige etter å lage planer, men sier at dette er vanskelig fordi tiltakene er gjenstand for enorme endringer. Komiteen i Amsterdam gir til og med avkall på den klassiske oppføringen helt. Johan Cruijff Arena fungerer som et nytt sted for å gi alle barn en koronafest fest kilder kjenner til AT5. 

"Det blir ingen klassisk tradisjonell inngang fra vannet i år, men vi vil gi et alternativ"

ORHAN POLAT, STIFTELSE SINTERKLAAS I AMSTERDAM

Ifølge organisasjonen vil det alternativet komme så nært som mulig det opprinnelige partiet. Nøyaktig hvordan den nye ankomsten vil se ut, blir kunngjort senere. Stiftelsen ønsker ikke å gi klarhet før i neste uke hvordan oppføringen skal utformes.

Ifølge sammenslutningen av nederlandske kommuner er reglene faktisk ikke klare ennå. Det gjenstår å se hva regjeringen vil avgjøre i november. Arnoud Jansen fra Kennemerland Safety Region sier at han håper at det blir mer klarhet 1. november. - Da har kommunene også noe å diskutere med inngangskomiteene. Kommunikasjonsrådgiveren for det interkommunale teamet Corona i Zaanstreek Waterland erkjenner at mange ting er uklare. "De nåværende reglene gir mye rom for din egen tolkning."  

Les også  Ankomsten av Sinterklaas 2022, han kommer, han kommer...
Utskriftsvennlig, PDF og e-post