Transvisjon og helseforsikringsselskaper asr og ONVZ vil fortsette samarbeidet. De siste månedene har vært dominert av en langvarig anskaffelsesprosess for sittende pasienttransport for asr og ONVZ. Forrige tirsdag, etter å ha fullført den siste fasen, ble kontrakten tildelt Transvision. For Transvision betyr dette en videreføring av samarbeidet med asr og ONVZ. Kontrakten har en løpetid på fem år og inkluderer all sittende pasienttransport for forsikrede personer som dekkes av asr- og ONVZ -etikettene.

"Vi er stolte over det oppnådde resultatet og ser frem til å fortsette det konstruktive og hyggelige samarbeidet!"

Laurens van Remortele, administrerende direktør Transvision

Sammen med transportørene vil Transvision igjen gjøre alt for å transportere hver forsikrede person som bruker sittende pasienttransport på en hyggelig, komfortabel og trygg måte. Sammen med helseforsikringene jobber de med videreutvikling på områder som bærekraft og digitalisering. 

Ifølge Daphne Vermeulen, konsulent Zorg ONVZ, har de hatt glede av samarbeidet med Transvision de siste årene og er glade for at de vil fortsette å arrangere drosjetransport for sine forsikringstakere i årene som kommer. Gerlach Wollersheim, Healthcare Buyer asr Insurance, indikerer at hun etter en intensiv og spennende innkjøpsprosess er glad for å kunne fortsette det hyggelige samarbeidet med Transvision. Redaksjonen vår ønsker også Transvision lykke til med samarbeidet mellom asr og ONVZ de neste fem årene.

Les også: WMO transporterer Amstelveen og Aalsmeer til MRC

Transvisjon og helseforsikringsselskaper asr og ONVZ vil fortsette samarbeidet.
Utskriftsvennlig, PDF og e-post