Kijlstra Zorgvervoer har blitt bestilt av Dutch Transplantation Foundation (NTS) for veitransport av organer og transplantasjonsteam i Nord -Nederland. Kijlstra ble bedømt best i det europeiske anbudet for forholdet mellom pris og kvalitet. Kontrakten starter 1. januar 2022 for en periode på fire år, med en mulig forlengelse på fire år. 

stolt som påfugl

I følge fagbladet Passasjertransport Magazine er direktør Rudy Verwoert like stolt som en påfugl etter å ha vunnet ordren om å gi nødreiser for organdonasjoner for halvparten av landet. "Vi er ekstremt fornøyd med denne tildelingsbeslutningen fra NTS", sier direktør Rudy Verwoert. "Dette europeiske anbudet er et stort løft for vårt selskap og gir ekstra sysselsetting." Transport av organer og transplantasjonsteam er ikke noe nytt for Kijlstra. Som underleverandør av Witte Kruis Transplant fra Haag har denne spesialisttransporten vært innebygd i organisasjonen i fjorten år.

koordinere og utføre organtransport

Kijlstra er som direkte partner av NTS ansvarlig for koordinering og gjennomføring av organtransport. 20 sjåfører er ansatt for dette, som kan settes ut umiddelbart så snart en donasjonsprosedyre starter. Orgeltransport passer sømløst inn i logistikkprosessen. I tillegg til førerkortet har alle Kijlstra -sjåfører også fullført opplæring i kjøring med optiske og lydsignaler (OGS), noe som gjør nødtransport mulig.

om NTS

The Dutch Transplantation Foundation jobber med å forbedre donasjon av organer og vev og vevtransplantasjon. Denne stiftelsen støtter donorsykehus og transplantasjonssentre i Nederland.

Les også: Helseforsikringsselskaper fortsetter Transvision -samarbeidet

Med organtransport må alt gå veldig fort
Utskriftsvennlig, PDF og e-post