Med Reiswijzer har ANWB nylig begynt å fokusere på de mest populære høst- og vinterferiedestinasjonene. Antall ferieland som det gis korona-relatert informasjon for, vil gå fra 24 til 12. Nå som flere og flere land letter sine koronatiltak, blir en ferie i utlandet mer attraktiv. Som en reisende må du imidlertid fortsatt håndtere tilgangskrav og begrensninger for plassering. Reiseguiden gir en klar oversikt over den viktigste informasjonen, selv i slutten av sesongen.

Mange fokuserer på høst- og vinterferien på denne tiden av året. På anwb.nl/reiswijzer kan ferierende se om de er velkomne i ferielandet de ønsker og hvilke tiltak som gjelder lokalt for å forhindre spredning av koronaviruset. Også er her informasjon om overnattingsmuligheter, severdigheter, restauranter og skiheiser.

I tillegg kan reisende motta en push -melding via ANWB Vakantiehulp -appen når situasjonen endres lokalt. Denne meldingen erstatter e -postvarslene som er sendt i sommersesongen. Tjenesten er gyldig for Belgia, Tyskland, Frankrike, Hellas, Storbritannia, Italia, Luxembourg, Østerrike, Portugal, Spania, Sveits og Nederland.

De siste to årene har mange nederlendere valgt en ferie i sitt eget land på grunn av korona -pandemien. Som et resultat mottok nederlandske destinasjoner mer enn 50% flere gjester. En nylig undersøkelse av medlemmer fra ANWB viser imidlertid at 76% av medlemmene gjerne vil reise på ferie i utlandet igjen. De ønsker også å reise på ferie like ofte som før korona -utbruddet. I fjor sommer ble ANWBs reiseguide konsultert mer enn 19 millioner ganger. ANWB sendte også mer enn 800.000 XNUMX e-postmeldinger for å gjøre reisende oppmerksom på endrede koronaregler på europeiske destinasjoner, ifølge ANWB.

Foto nedenfor: ANWB bildebank.

Les også: Kijlstra Zorgvervoer vinner anbud for organtransport

Utskriftsvennlig, PDF og e-post