Hvem vil ikke ha det gratis på ferie gjennom Europa med tog? 2022 er erklært som det europeiske ungdomsåret. Takket være DiscoverEU vil EU -kommisjonen gi 60.000 1 europeiske ungdommer født mellom 2001. juli 31 og 2003. desember 12 som søker og blir valgt et gratis togkort for å reise rundt i Europa. Fra 00:26 i dag til 12. oktober 00:60.000 kan 2022 XNUMX unge i denne aldersgruppen søke om gratis jernbanekort for en reise gjennom Europa i XNUMX. Denne togreisen gjennom Europa gir unge mennesker muligheter til å øke sin kunnskap, utvide sine horisonter utvider og beriker sine opplevelser og møter andre mennesker her også.

“Jeg er veldig glad for å åpne denne nye runden av DiscoverEU for å gi 60 000 unge mennesker muligheten til å oppdage rikdommene på kontinentet vårt. Nå som kommisjonen har erklært 2022 som det europeiske ungdomsåret, er DiscoverEU tilbake større enn noensinne med nye muligheter for unge mennesker til å reise med tog, utvide horisonten, øke kunnskapen, berike sine erfaringer og hjelpe andre europeere med å reise fra mars 2022 ”.

Mariya Gabriel, kommisjonær for innovasjon, forskning, kultur, utdanning og ungdom

Hvis du er valgt for gratis jernbanekort, kan du reise i Europa i minst en dag og maksimalt 1 dager mellom 2022. mars 28 og 2023. februar 30. På grunn av COVID-19-pandemien er fremtiden fremdeles usikker, og alle reisende kan gjøre fleksible bestillinger takket være et nytt mobilreisekort. Avreisedatoen kan endres til siste minutt, og mobilpassene er gyldige i ett år. Unge mennesker med spesielle behov som funksjonshemming eller helseproblemer oppfordres også til å delta DiscoverEU. Antall reisekort per medlemsstat er basert på andelen av hver medlemsstat i den totale befolkningen i EU.

Les også: Reiseleverandører advarer ikke om økonomiske risikoer

Reise gjennom Europa
Utskriftsvennlig, PDF og e-post