Enghouse Telexis og Transdev Nederland kunngjorde nylig lanseringen av kontaktløse EMV -betalinger (Europay, MasterCard® og Visa®) innen Transdevs virksomhet i Nederland. Passasjerer i transitt kan nå betale kontaktløst med debetkort, kredittkort og mobiltelefoner. Ved til slutt å erstatte den nederlandske teknologien som OV-Chipkaart for tiden er basert på, vil EMV-teknologien gi rask og enkel betaling for Transdev-kunder som er i transitt.

"Vi er glade for å legge til muligheten for kontaktløse EMV -betalinger til Transdevs virksomhet i Nederland. Disse fremskrittene forbedrer passasjeropplevelsen og gir betydelige fordeler for Transdevs virksomhet."

Toofan Otaredian, administrerende direktør i Enghouse Telexis.

Prosjektet støtter "OV Pay" -prosjektet, den nederlandske betalingstjenesten for offentlig transport med et åpent betalingsalternativ for alle Transdev-aktiviteter, inkludert 6.000 kundekontaktpunkter (valideringspunkter). 11. oktober 2021 ble lanseringen av EMV introdusert i Gooi & Vechtstreek -regionen. I 2022 vil kontaktløs EMV -betaling bli utvidet til de andre nederlandske Transdev -regionene.

transdev er en stor transportorganisasjon i Nederland og tilbyr 400.000 83.000 reiser per dag. Det er en del av den globale Transdev -organisasjonen som driver 17 42.000 kjøretøyer med XNUMX XNUMX ansatte i XNUMX land. I Nederland opererer Transdev med busser, tog og drosjer under merkene Connexxion, Hermes og Witte Kruis.

"Vi er glade for å være et av de første selskapene i Nederland som lanserte betalingsalternativet EMV for kunder. Vi var fornøyd med suksessen med vår siste lansering med Enghouse Telexis. Den systemomfattende vedtakelsen av EMV-betalinger vil støtte vårt arbeid for å gjøre betalinger enklere. for kunder av våre kollektivtransporttjenester i Nederland. "

Manu Lageirse, administrerende direktør i Transdev Nederland.

Etterspørselen etter kontaktløse betalinger øker over hele Europa og er nå standard i de fleste detaljhandelsmiljøer. "Kontaktløs betaling er populær fordi den kombinerer hastighet og bekvemmelighet med sikkerhet," sa Charlotte Hogg, administrerende direktør i Visa Europe. "I tillegg har kontaktløse betalinger de laveste svindelsatsene av alle betalingstyper."

Implementering av EMV -løsningen for transportselskaper kan være mer kompleks enn i detaljhandelsmiljøer. I tillegg til strenge sertifiserings- og samsvarsmål som støtter sikre og nøyaktige transaksjoner, er det mange komponenter som må fungere sømløst for en god passasjeropplevelse, inkludert valideringspunkter, programvare og backend -behandlingssystemer.

"Det var en stor glede å jobbe med Transdev -teamet om dette viktige prosjektet," la Toofan Otaredian Manging -direktør i Enghouse Telexis klar. "Transdev er et innovativt selskap som forstår at mennesker i transitt har høye forventninger til enkel betaling."

Les også: Gratis togkort for å reise rundt i Europa

Utskriftsvennlig, PDF og e-post