Jorin Aardoom, data- og innovasjonssjef i DPD, mottok nylig prisen Parcel & Postal Technology International 2021 i kategorien Last Mile Delivery Innovation på Parcel + Post Expo 2021 i Wien. DPD Nederland vant denne prisen for den innovative appen DPDrivR. Juryen, bestående av administrerende direktører og direktører for post- og pakketjenester over hele verden, kunne velge mellom totalt 100 bidrag. I kategorien Last Mile Delivery Innovation konkurrerte DPD mot selskaper som Rakuten Super Logistics, Paztir og Citkar.

DPDrivR -app
Med DPDrivR -appen får pakkeleverandørene daglig direkte innsikt i deres individuelle ytelse, som er fokusert på blant annet leveringsytelse og kundeanmeldelser. Gjennom gamification motiverer DPD leverandørene til kontinuerlig å forbedre ytelsen. Med dette lar DPD levererne utvikle seg fra en positiv og motiverende tilnærming gjennom spillelementer. For eksempel kan levererne score poeng når de oppnår forskjellige prestasjoner og dermed også tjene medaljer, for eksempel ved å nå den magiske grensen på 10.000 XNUMX kilometer kjørt for DPD. Takket være appen vet pakkeleverandøren bedre enn noensinne hva som forventes med hensyn til leveringsytelse og kan umiddelbart forbedre denne ytelsen. Det er motiverende å få positive tilbakemeldinger og ikke bare å høre det når ting går galt.

Økte pakker  
På grunn av korona har antallet pakker som må leveres daglig økt enormt. Denne økte arbeidsmengden krever kontinuerlige forbedringer og løsninger rundt leveringsprosessen. DPD er overbevist om at DPDrivR gir et betydelig bidrag til forbedrede tjenester.  

“Vi er ekstremt stolte over å motta denne vakre, internasjonale prisen. Det var så mange gode bidrag, og det er en ære at en profesjonell jury tildelte vårt bidrag som det beste. Det er lagt ned mye hardt arbeid i å utvikle appen, og å vinne en slik pris er en hyggelig belønning. Med DPDrivR -appen er pakkeleverandørene våre motiverte på en positiv måte for å ytterligere øke leveringsytelsen. Ved også å gjøre de positive kundeopplevelsene transparente for dem. Jeg vil nok en gang understreke at våre leverandører har måttet håndtere en enorm økning i antall pakker som skal leveres det siste året. Vi er veldig stolte over hvordan de har taklet denne kontinuerlige toppen, og vi takker dem for deres enorme engasjement og engasjement. ”

Eric Dietz, administrerende direktør DPD Nederland.
Utskriftsvennlig, PDF og e-post