Mobility as a service (MaaS) er tatt til neste nivå med integreringen av TIERs elektriske delte scootere og sykler i Gaiyo. Alle som ønsker å bruke en TIER -scooter eller sykkel, kan enkelt ordne dette i Gaiyo -transportappen. Elektrisk mikromobilitet som TIER er ideell for å bygge bro mellom den såkalte første og siste milen, for eksempel turen fra hjemmet ditt til en stasjon, eller fra en P+R for å jobbe i sentrum. Tillegget av TIERs e-scootere og e-sykler i Gaiyo gjør det veldig enkelt å bruke denne typen delt transport. Du kan planlegge, bestille, åpne og betale for tohjulingene på kort tid i Gaiyo-appen. Hvem tør påstå at delvis transport er tungvint?

primeur

Gaiyo er den første nederlandske appen som TIER har inngått et integrasjonspartnerskap som dette. For begge parter er denne integrasjonen et viktig skritt i modningen av MaaS. 

"Vårt oppdrag om å endre mobilitet for godt dreier seg i stor grad om å skape sterke partnerskap. Vi ønsker å gjøre tilgang til bærekraftig, multimodal mobilitet lett for hver bruker. Ved å samarbeide med den ledende MaaS -appen i Nederland Gaiyo, kan vi utvide tilgangen til vår mobilitet tjenester i Utrecht og Eindhoven. "

Jesper Vis, daglig leder Benelux i TIER.

"Partnerskapet vårt med TIER viser hvordan det passer inn i visjonen til begge leverandørene. Vårt oppdrag er å muliggjøre smartere mobilitetsvalg og hjelpe folk med å få tilgang til et bredere spekter av transportmuligheter i nærheten. Vi ser frem til å bringe enda mer bærekraftige mobilitetstjenester til byer over hele Nederland og for å gjøre dem tilgjengelige gjennom Gaiyo Tilgjengeligheten av TIER elektriske sykler og scootere i appen vår viser at forbrukere trenger en app for å bestille alle sine tjenester for å komme fra flytte A til B. "

Lucien Groenhuijzen, administrerende direktør i Innovatory.

Eindhoven og Utrecht

TIER Mobility er en tysk enhjørning og europeisk markedsleder innen delt transport. Selskapet har vært aktivt i Nederland siden 30. september 2021. TIER -syklene finnes i Eindhoven og Utrecht, scooterne bare i Utrecht. Ifølge TIER vil sannsynligvis andre nederlandske byer følge.

Klar og enkel

Gaiyos ruteplanlegger tar hensyn til det tilgjengelige TIER -tilbudet på brukerens sted i forskjellige ruteanbefalinger. Takket være denne tjenesten blir det mulig å velge forskjellige transportmidler og også lage flere kombinasjoner; avhengig av brukerens (mobilitet) preferanser. Hele turen kan planlegges, bestilles og betales med Gaiyo. Mobilitet har aldri vært så tydelig og enkel.

betale

For bruk av TIER -scooteren eller sykkelen betaler du på forhånd fra Gaiyo -lommeboken. Hvis kostnadene dine senere viser seg å være mindre enn det du har reservert for, får du det overskytende betalt tilbake i lommeboken. Ved et negativt beløp, vil det resterende beløpet bli samlet inn automatisk. Startprisen er € 1, og du betaler mellom € 0,15 og € 0,30 per minutt, avhengig av kjøretøy og beliggenhet.

Om Gaiyo 

Gaiyo er en MaaS -app som fungerer som personlig transportassistent og ble utviklet av et team av tidligere TomTom -ansatte. Appen gir innsikt i sanntid om alle tilgjengelige reisealternativer og kombinasjoner, inkludert avgangs- og ankomsttider, reisetid og kostnader. Appen gir også tilgang til mange transportalternativer i området og lar deg planlegge, bestille og betale for delt transport. Videre er Gaiyo den billigste gateparkeringsappen i Nederland. I desember 2020 kalte De Volkskrant Gaiyo "den mest omfattende og omfattende transportappen for øyeblikket".

Om TIER Mobility

NIVÅET Mobilitet er Europas markedsleder innen delt transport. Mobilitetsleverandøren er drevet av oppdraget med å endre mobilitet for alltid. TIER hjelper byer, med sine klimanøytrale elektriske delte kjøretøyer, med å redusere avhengigheten av biler. TIER Mobility ble grunnlagt i 2018 av Lawrence Leuschner, Matthias Laug og Julian Blessin med hovedkontor i Berlin. TIER er nå aktiv i mer enn 145 byer i 16 land i Europa og Midtøsten. Med fokus på å tilby den sikreste, mest rettferdige og mest bærekraftige mobilitetsløsningen, har TIER vært karbonnøytral siden 2020. TIERs investorer inkluderer SoftBank Vision Fund 2, Mubadala Capital, Northzone, Goodwater Capital og White Star Capital.

Les også: Rover Amsterdam ønsker et unntak fra 30 km/t for offentlig transport

Bestill enkelt delt transport via app.
Utskriftsvennlig, PDF og e-post