GP tom setter Slovakia og Tsjekkia på en teknisk ledelse i den nye betalingsæraen. Den nye tjenesten er tilgjengelig for alle selgere som har en Android betalingsterminal eller en Global Payments mobilterminalapp. Kryptovalutatjenesten leveres av GoCrypto, verdens ledende leverandør av kryptobetalinger. Å begynne å akseptere kryptovalutaer er ekstremt enkelt. Entreprenører trenger bare å signere en kontrakt med Global Payments og en Android-applikasjon som heter Fastlege tom te downloaden.

«Det er nå en enorm interesse for kryptovalutaer, og vi ønsker å gjøre det mulig for folk å betale med krypto i mainstream. De trenger ikke lenger bare å lagre kryptovalutaen sin, men begynner å bruke den til betalinger. Dette betyr at de kan gå inn i en butikk, velge varer og betale med krypto.»

Žiga Toni, viseadministrerende direktør i GoCrypto

GP tom er ideell for taxisjåfører. Den største fordelen med GP tom-applikasjonen er at mindre selgere ikke lenger trenger ekstra maskinvare til betalingsterminaler. De kan bare godta betalinger på mobiltelefonen. Prisen for transaksjonen er 1,25 % av innbetalt beløp. Denne avgiften betales av drosjesjåføren. Kvittering utstedes elektronisk via SMS, e-post eller ved visning og skanning av QR-kode. 

GP tom-applikasjonen lar selgere akseptere kryptovaluta og kortbetalinger med mobiltelefonene sine i stedet for den klassiske terminalen. Appen fungerer på alle telefoner med operativsystemet Android 8, internettforbindelse og NFC-brikke. Betalingsterminaler i Sentral-Europa behandler i dag omtrent 890.000 180.000 transaksjoner per dag. Det er 25 22 flere enn før koronakrisen, en økning på 25 %. Gjennomsnittlig transaksjonsbeløp økte også, fra XNUMX til XNUMX euro.

Om globale betalinger

Verdens største leverandør av betalingstjenester og teknologi. Selskapet er aktivt i 100 land, har 24.000 3,5 ansatte og 50 millioner kunder. Den behandler mer enn XNUMX milliarder transaksjoner per år. GP fokuserer hovedsakelig på mindre kjøpmenn og gründere og sørger for at kundene kan betale med kortet både i tradisjonelle butikker og på internett. Global Payments utstyrer butikker med terminaler og e-butikker med betalingsgatewayer. I butikk kan kundene enkelt betale med kortet, mobilen eller klokken.

 Les også: Ryanair lar forbudte passasjerer betale først

ETC Ethereum, ADA Cardano, LTC Litecoin, IOTA Miota, ZEC Zcash
Utskriftsvennlig, PDF og e-post