eHUBS-prosjektet kan ønske nye pilotregioner og byer velkommen til prosjektet. De ønsker å benytte anledningen til å dele innsikten innen dataintegrasjon og datadeling. I desember vil de være vertskap for både et engelsk og et fransk webinar for å forklare de to standardene som er godkjent av eHUBS-prosjektet.

eHUBS

e-mobilitetsknutepunkter, eller eHUBS for kort, representerer et avgjørende skritt mot å tilpasse delte og elektriske mobilitetstjenester. Disse dedikerte gatestedene, der innbyggerne kan velge mellom en rekke bærekraftige elektriske delte transportalternativer, vil representere et reelt alternativ til å bruke sin egen bil, og gir muligheter for å øke delt og elektrisk mobilitet på en virkelig innovativ måte.

eHUBS er steder på gaten som samler e-sykler, e-lastesykler, e-scootere og/eller e-biler og tilbyr brukere et bredt spekter av muligheter til å eksperimentere og bruke i forskjellige situasjoner. Ideen er å tilby et høykvalitets og mangfoldig utvalg av delte elektriske mobilitetstjenester for å fraråde innbyggerne å eie sin egen bil, noe som resulterer i renere, beboelige og hyggeligere byer.

CDS-M-standarden står for "City Data Standard Mobility" og er forklart av Amsterdam kommune. Prosjektpartner Mpact vil tydeliggjøre TOMP API, som står for "Transport Operator, MaaS Provider" - "Application Programming Interface". Det vil bli klart hvorfor disse standardene er viktige for byer, regioner og mobilitetsleverandører for å maksimere effekten av mobilitetsprosjektene dine.

Merk følgende datoer i dagboken din: 9. desember – 11 til 00 CET for den engelske økten og 12. desember fra 00:13 til 14:00 CET for den franske økten. Du kan registrere deg via denne linken i engelsk eller denne lenken i fransk.

Les også: Klar for Tomp eller er Tomp ikke klar?

bruk av bildeling blir stadig viktigere
Utskriftsvennlig, PDF og e-post