Kollektivtrafikken håndterer igjen dramatiske tall etter at regjeringen oppfordret til mer hjemmearbeid sist fredag. Antall reisende gikk ned med 40 prosent sammenlignet med samme periode før corona i 2019, melder De Telegraaf basert på tall fra Translink.

For eksempel på den travleste tiden klokken 08.00 mandag var det mer enn 300.000 545.000 innsjekkinger, hvor det normalt er rundt 277.800 491.000 på det tidspunktet. På ettermiddagen var det henholdsvis XNUMX XNUMX innsjekkinger, hvor det i snitt var ca XNUMX XNUMX for corona.

"Utfordringen har konsekvenser, for i de første ukene av november var nedgangen på disse tidspunktene henholdsvis 33 og 36 prosent, så det er igjen en betydelig økning av reisende som unngår offentlig transport," sa styreleder Pedro Peters i OV-NL. , paraplyorganisasjonen til kollektivselskapene. "Spesielt pendlere holder seg masse hjemme, mens studentene fortsetter å bruke buss, tog, trikk og t-bane fordi de har lov til å gå til timene."

Les også: Bolt lar London taxisjåfører sette prisene

Råd om arbeid hjemmefra følges nøye.
Utskriftsvennlig, PDF og e-post