Amsterdam taxiselskap Travel Electric har begjært seg konkurs. Ifølge selskapet, som kun bruker elektriske drosjer og fokuserer på skyss for andre selskaper som ING, ABN AMRO, Heineken og også dusinvis av hoteller, er taximarkedet i Amsterdam ikke i bedring foreløpig nå som koronasmittene øker sterkt igjen.

Travel Electric gjorde en restart i mai i fjor, etter at selskapet tidligere ble tvunget til å begjære seg konkurs på grunn av krisen. Selskapet fortsatte i slanket form og under dagens navn. Før det het selskapet Taxi Electric. Da var det håp om at drosjemarkedet skulle vise en bedring, men det skjedde ikke.

Selskapet sier at regjeringens støtteordninger bare har gitt begrenset lettelse. Aksjonæren i Reis elektrisk har måttet gi betydelige tilleggsbidrag for å sikre kontinuiteten i selskapet de siste atten månedene. Det har vært overtakelsessamtaler med flere transportselskaper, men dagens markedsstemning gjør også disse selskapene på vakt, ifølge Travel Electric.

Les også: Taxi Electric gjør en rask omstart som Travel Electric

Taxi Electric ble tidligere tvunget til å gå konkurs
Utskriftsvennlig, PDF og e-post