Syke barn har det bedre med foreldrene, brødrene og søstrene i nærheten. Foreldre er bedre i stand til å opprettholde omsorgen med et hvilested nært sitt syke barn. Mobilitet kan være godt organisert, men når hele verden blir snudd på hodet på grunn av sykdom eller omsorg, er det å være sammen som familie det viktigste. Foreldre er bedre i stand til å opprettholde omsorgen med et hvilested nært sitt syke barn. Men de må ofte reise i timevis fra hjem til sykehus. De trenger din hjelp i dag.

Ronald McDonald Children's Fund tar seg allerede av 35 år for at syke barn og deres familier skal være nær hverandre. Foreldre, brødre og søstre bor i tolv hus innen gangavstand fra sykehuset. I tolv stuer, midt mellom sykehus, kan familier slappe av i en hjemmekoselig atmosfære. Familier med et omsorgsintensivt barn finner ny energi i tre fritidsboliger.

subsidier

Ronald McDonald Children's Fund mottar ingen tilskudd og er helt avhengig av givere, sponsorer og frivillige. I 2022 ønsker redaksjonen vår å bidra ved å trekke ekstra oppmerksomhet til Ronald McDonald Children's Fund og i tillegg gi et lite økonomisk bidrag bidrag skal leveres til Ronald McDonald House Maastricht. Vi har selv erfart hva det kan bety å være nær ved behov. Med ditt bidrag, engangs eller strukturelt, gir du foreldre en plass nært sitt syke barn. Men du kan også bruke tid, talent og energi på Ronald McDonald-husene. Og enten du organiserer en engangskampanje, deltar på arrangementer eller blir frivillig: all innsats er velkommen! Ronald McDonald barnefond ønsker sammen med Ronald McDonald-husene, stuer og fritidsboliger i landet å sikre at familier med et sykt eller omsorgsintensivt barn optimalt kan ta vare på barnet sitt og være nær hverandre.

Ronald McDonald Children's Fund arrangerer den sjette utgaven av Children's Fund Family Centered Care Symposium fredag ​​10. desember 2021. Årets tema er "Fødsel, liv og tap". Under symposiet utforsker helsepersonell og erfaringseksperter praksisorientert utvikling innen familiesentrert omsorg i de ulike fasene i livet. Symposiet er akkreditert av relevante fagforeninger og er beregnet på spesialiserte sykepleiere og annet helsepersonell som jobber med barn.

praktiske tips

Under Symposium morgenforedragsholdere deler sine innsikter og erfaringer i keynotes. På ettermiddagen kan du velge mellom aktive treningsøkter om Family Centered Care-temaer, som komfortomsorg, fedres rolle i familierettet omsorg og omsorg etter døden. På slutten av dagen vil du ha et sett med praktiske verktøy for å komme i gang selv.

fysisk eller livestream

Gleder du deg til å bygge nettverk med kollegaer? Da kan du fysisk delta på arrangementet på lokasjon i Amersfoort. Kom så til konferansestedet i Amersfoort for å delta fysisk på arrangementet. Foretrekker du å følge symposiet fra ditt eget sted? Du kan følge arrangementet fra din egen enhet via livestream. 

Les også: MRC lar foreldre reise med barna

Utskriftsvennlig, PDF og e-post