Youtuber Dylan Haegens, en av de mest innflytelsesrike influencerne blant barn og unge, vil være ansikt utad for kampanjen «Trygg på veien! Hold deg unna blindsonen'. Denne årlige tilbakevendende kampanjen er organisert for å gjøre barn i 7. og 8. klasse oppmerksomme på farene ved blindsonen i nærheten av et stort kjøretøy. Kampanjen har nylig startet.

 

«Jeg er glad for at jeg kan bidra til at barn er mer bevisste på blindsonen. Så lenge det fortsatt er ofre hvert år, er det viktig at det vies så mye oppmerksomhet som mulig.»

Opplysningskampanje avgjørende

Det er tusenvis av lastebiler på de nederlandske veiene. Transportsektoren er av stor betydning for den nederlandske økonomien. Bevissthet om farene ved blindsoner i store kjøretøy for barn er derfor avgjørende. For å øke trafikksikkerheten lanserte Transport and Logistics Netherlands (TLN) kampanjen Safe on the Road for 25 år siden. Hold deg unna blindsonen.

Dette skoleåret markerer 25-årsjubileet for bevisstgjøringskampanjen Trygg på veien. Et godt tidspunkt å nærme seg enda flere barn. Med bruk av Dylan Haegens, med sine 1,85 millioner følgere, er det effektivt å nå målgruppen.

De to tommelfingerreglene for Trygg på veien er: hold deg til høyre og godt bak en lastebil og hold en minimumsavstand på tre meter fra en lastebil. Dylan bevisstgjør barna på en leken måte om farene ved blindsonen i store kjøretøy.

YouTuberen Dylan Haegens

Dylan Haegens er en mann med mange ansikter; han er en nederlandsk YouTuber, skuespiller og gründer. Dylan Haegens er en av de mest populære nederlandske YouTubere for øyeblikket. Med sine ulike kanaler på YouTube når han millioner av barn og unge hver måned. På grunn av hans komedieaktige og muntre måte å lage videoer der han tar for seg morsomme, men også alvorlige temaer, er han et eksempel for barn og unge i Nederland.

Transport og logistikk Nederland (TLN)

TLN er gründerorganisasjonen for nederlandskbaserte bedrifter innen logistikk- og transportsektoren. Organisasjonen står for optimalisering av varestrømmer og logistikkkjeder.

Bildet nedenfor: Dutchmen Photography / Shutterstock.com

Les også: Mer oppmerksomhet etterspurt for bilmobilitet

Blindsonefarer på et stort kjøretøy.
Utskriftsvennlig, PDF og e-post