Utvidelsen av Volvo Cars tilstedeværelse i Midtøsten faller sammen med lanseringen av den første helelektriske modellen i Gulf Corporation-landene (GCC) – XC40 Recharge Twin Pure Electric – og vil gå i spissen for et fullt elektrifisert Recharge-kjøretøy. i utvalgte markeder. Dette er i tråd med Volvo Cars' strategiske mål om å være et helelektrisk premiumbilmerke innen 2030.

Som en del av sin kommersielle strategi, investerer Volvo Cars tungt i sine online salgskanaler, reduserer kompleksiteten til produkttilbudet og tilbyr transparente prispakker. I forbindelse med nettsalg vil Volvo Cars fokusere på å tilby et komplett og sømløst tilbud til kunden.
 
Denne strategiske visjonen er bygget rundt tre hovedpilarer, nemlig: elektrifisering, nettsalg og vekst. Den nye utviklingen og forpliktelsene i Midt-Østen er bevis på disse tre kjernestrategiene: Enkelte markeder flytter allerede til produktporteføljer som kun kan lades opp og driver veksten av direkte-til-forbruker-nettsalg.

I Dubai forvandler Volvo Cars kundens kjøpsopplevelse med åpningen av et Volvo Studio, det første i sitt slag i regionen som ligger i et kjøpesenter og det andre stedet i Midtøsten etter Kuwait.
 
Studio-konseptet er en del av Volvos globale ambisjoner om å endre måten og hvor det møter kundene sine. Målet er å gjøre det mulig for kundene å samhandle med merkevaren på deres egne premisser og på en måte som passer dem – enten personlig eller online. 

«Volvo Cars kommersielle transformasjon til en helelektrisk produsent innen 2030 er allerede godt i gang. For å nå våre vekstambisjoner trenger vi fremtidsrettede forhandlere i verdensklasse som kan levere en førsteklasses kundeopplevelse både på nett og i butikk. glade for å samarbeide med nye forhandlere på tvers av Gulf Corporation-landene som er på linje med vår visjon om å tilby en sømløs online kjøpsopplevelse i et av de raskest transformerende markedene i den utvidede europeiske regionen, Midtøsten og Afrika.»

Arek Nowinski, leder for EMEA i Volvo Cars.

I tillegg til å utvide forhandlernettverket, har Volvo Cars også åpnet sitt første distribusjonssenter for deler i Dubai for å betjene regionen. Det nye anlegget på 2.100 m² har en lagringskapasitet på opptil 5.000 forskjellige delenummer. Dette anlegget gjør det mulig for Volvo Cars å levere deler på daglig basis, noe som gjør det mulig for merkevarens nye og eksisterende nettsteder å utføre rettidig service og vedlikehold med betydelig reduserte ledetider takket være en ny dør-til-dør-service.

Volvo Studio i Nederland

Volvo Car Nederland har også hatt et eksklusivt Volvo Studio i Westfield Mall i Leidschendam siden august. På dette spesielle stedet kan interesserte spontant bli kjent med Volvos første bil som kun er tilgjengelig elektrisk, den nye Volvo C40 Recharge. Det er også mulighet for å være en av de første som opplever hvordan C40 Recharge kjører. Volvo Studio er åpent daglig frem til 26. januar 2022 og ligger i Liguster 202 i Leidschendam. Volvo Biler.

Bilde over og under: Volvo Cars bildebank.

Les også: Millioner til elektrisk transport og hydrogen

Utskriftsvennlig, PDF og e-post