Leaseboot åpner det første utstillingsrommet for privat båtutleie i Benelux mandag 6. desember. I opplevelsessenteret langs A7 på Joure er det utstilt åtti forskjellige sloop-, tender- og konsollbåter av et tjuetalls forskjellige merker, som alle kan leies.

Leaseboot var den første i Nederland som begynte å tilby private leieavtaler for båter i mars i år. Initiativtakerne Martijn Draaisma og Sander Verheul ønsker å gjøre sin egen båt tilgjengelig og gjennomførbar for flere ved å fjerne de økonomiske og operasjonelle barrierene. Til nå var privatleasing hovedsakelig kjent i bilverdenen. Dette konseptet fantes ennå ikke i Nederland for båter. Ifølge de to passer privatleasing av båter inn i tidsånden fordi, blant annet i sammenheng med bærekraft og sirkulær økonomi, blir bruk av produkter viktigere enn eierskap. I tillegg gir det i koronatider flere muligheten til å gå ut og komme seg på vannet.

I tillegg til nettplattformen www.leaseboot.com, hvor folk kan velge sin egen båt, ønsket Leaseboot også å skape ett sentralt, fysisk sted hvor forbrukerne selv kan føle og se hvilken båt som passer best for deres ønsker. Det sparer mange reiser til forhandlere i landet.

«Det er viktig for oss at forbrukeren virkelig tar det riktige valget for riktig båt og velger det konseptet som passer ham eller henne best. Opplevelsessenteret er så mye mer enn et vanlig utstillingslokale. Vi har skapt et unikt sted for inspirasjon som vil få hjertene til både nye og erfarne vannsportentusiaster til å slå raskere.»

Sander Verheul.

Opplevelsessenteret på Marconiweg 11 på Joure åpner offisielt dørene mandag 6. desember kl.10.00. Den festlige åpningen følger onsdag 29. desember, som interesserte kan melde seg på. Corona-reglene følges strengt. Opplevelsessenteret er åpent fra onsdag til fredag ​​fra klokken 10.00 til 16.00 og på lørdager fra klokken 10.00 til 15.00. Det er også mulig å avtale time utenom ordinær åpningstid. Dette kan avtales på nettsiden. I tillegg til en fysisk avtale, er det mulig å planlegge et Zoom-videomøte.

I tillegg til forbrukere benytter også stadig flere bedriftskunder, som utleiefirmaer seg muligheten til å lease båter. For dem tilbyr selskapet en operasjonell leieavtale. Hos Leaseboot seiler kundene for et fast beløp per måned og i tillegg til bruk av båten er det også inkludert vedlikehold, vinterlagring, transport, forsikring og havarihjelp. Som med leasingbiler må de kun ordne med båtplass for sommeren og drivstoff eller strøm selv.

Les også: Personlig bileie forsvinner ifølge Siemens Mobility

Fra 6. desember kan du også velge din egen private leiebåt i utstillingsrommet på Joure.
Utskriftsvennlig, PDF og e-post