DVDP-bredde=

Bestill, betal og reis. Etter å ha mottatt QR -koden, nærmer kunden seg drosjen, der sjåføren skanner QR -koden ved hjelp av Pitane Driver -appen og kan be om all informasjon om reisen og starte reisen helt automatisk. Denne innovasjonen setter en stopper for kaoset til drosjesjåfører på flyplasser eller kjøpesentre. Mobilprogramvaren for kunder er en del av de nye mobilproduktene som Eindhoven-baserte Pitane BV skal markedsføre fra september. Med Pitane Arrive, Pitane Driver og Gate 12 er hvert taxiselskap utstyrt med de mest moderne gadgets uten dyre investeringer. Med Pitane Arrive-applikasjonen er den reisende alltid i kontakt med drosjesjåføren og kan følge reisen i full sanntid på sin egen mobiltelefon.

flyplassene

Med den nyeste Pitane Arrive -versjonen kan kundene bestille på sin egen mobiltelefon. Programvaren kan også plasseres i ankomsthallen på en informasjons- eller bookingterminal utstyrt med en billettskriver. Etter å ha mottatt QR -koden på e -post eller skrevet den ut, nærmer kunden seg drosjen der sjåføren kan skanne QR -koden ved hjelp av Pitane Driver -appen og hente all reiseinformasjon og starte reisen helt automatisk. Når den ble skannet og startet reisen i drosjen, har QR -koden blitt ubrukelig.

kundeopplevelse 

Det som betyr noe er den reisendes opplevelse. Han vil ikke forhandle, ikke mer mas om priser, omveier for sjåføren eller språkproblemer blant turister. Med denne løsningen er alt forhåndsarrangert og fullstendig under kontroll. Hvis ingen taxi er tilgjengelig, blir en taxi i nærheten automatisk sendt til kunden. Sjåfører ser bare ruten etter å ha skannet QR -koden, så ikke mer bry om korte reiser som nektes av drosjesjåføren.

"Med dette innleder vi en ny æra for sektoren. Den nye Pitane -programvaren tar seg av hele prosessen fra booking til betaling og deretter automatisk tilordne den til riktig taxi. Ingen er nødvendig på sentralen lenger. Selv taxi sjåfører som ikke bruker Pitane -programvare, kan banke på sentraldøren og benytte seg av disse tjenestene. Kostnadene er klare per reisebestilling, så egne investeringer er ikke nødvendig. Ingen fancy historier, men virkeligheten! "

(Teksten fortsetter under bildet)
Pitane Ankommer

reise anonymt

Selvfølgelig ønsker ikke alle å opprette en konto, men de ønsker å kunne bestille. Dette er også mulig via Pitane Ankommer slik at anonym reise er mulig. I tillegg til å bestille turer, har kunden muligheten til å betale for turen direkte via mobilappen, se alle hans nåværende reservasjoner, se historikkordrer og rapportere kanselleringer via appen. Det ble også lagt stor vekt på registrering av klager. Kunden kan rangere turen gjennom et femstjerners system. 

Det nye systemet nyter stor interesse i Nederland og Belgia. Kjøpesentre, sykehus og flyplasser er gode steder hvor dette Pitane QR -kodesystemet er en flott løsning. Ikke gå glipp av lanseringen, den nye versjonen av Pitane Arrive vil være tilgjengelig fra september.

Les også: Omikron treffer tusenvis av flyreiser over hele verden

Pitane Ankommer
Utskriftsvennlig, PDF og e-post