Prisen på bussen tok ekstreme former i koronatiden.

Under kampanjen sjekket inspektører fra transportselskapet De Lijn 907 passasjerer for en gyldig billett forrige helg. 217 av dem, nesten en fjerdedel, viste seg å være takstunnvikere og ble bøtelagt for dette. Prisen på bussen tok ekstreme former i koronatiden. Ifølge Gazet van Antwerpen ble ruten Tilburg-Turnhout sjekket. Disse offentlige bussene brukes ofte til såkalt narkotikaturisme, hvor narkotikabrukere i Nederland går for å hamstre med narkotika og deretter returnere med offentlig buss. Politiet i Turnhout-regionen utførte kontrollen sammen med immigrasjonsavdelingen og transportselskapet De Lijn.

controle

I alt ble nesten tusen personer kontrollert. Under kontrollkampanjen utarbeidet politiet 22 meldinger for besittelse eller innførsel og eksport av narkotika. En av de kontrollerte var også i besittelse av et forbudt våpen. Også i Nederland viste en fersk prøve at 20 prosent av internatstudentene nå ikke sjekker inn, hvor dette tidligere bare var 5 prosent. Sosial kontroll har forsvunnet og faredoggerne er ikke bare de du kan forvente, men også de ryddige menneskene i dress og dress.

Hvis du ikke har en gyldig billett, er du i brudd. Ved takstunndragelse i kollektivtransport gjelder plikten til å fremvise legitimasjon for personer fra fylte 12 år. Inspektøren har rett til å hindre deg i å be om identitetsopplysninger for behandlingen av den offisielle rapporten. Du gjør ikke bare prisunndragelse hvis du ikke har kjøpt billett. Du kjører også svart dersom du ikke sjekker inn eller ut skikkelig med gyldig billett, som OV-studentkort eller sesongkort. Ditt OV-brikkekort er derfor først gyldig når du har sjekket inn! Så selv om du er elev, student eller pendler og har et abonnement, må du alltid sjekke inn og ut.

(Teksten fortsetter under bildet)
Gent trikk fra De Lijn

Boten for avgiftsunndragelse på tog, buss, trikk eller t-bane må likestilles med lovbrudd som tyveri. En bot kan variere fra 20 euro til 500 euro. Bøtebeløpet avhenger av bruddet ditt ( typen 1 , typen 2 of typen 3 ) og om du allerede har blitt bøtelagt de siste 12 månedene. Dersom inspeksjonspersonalet konstaterer overtredelse, vil din identitet bli etablert og det utarbeides en offisiell rapport. 

Ved sjekk vil du også motta en mappe med ditt offisielle rapportnummer. Innen 14 dager etter besluttsomhet vedtaksutkastet sendes i posten. Du kan også klage på bot. Send et (rekommandert) brev eller e-post til avdelingen for bøter.

Les også: Togbillett bestilles med KLM flybillett

Utskriftsvennlig, PDF og e-post