NS er en verdifull kunde innenfor mobilitetssegmentet.

Det europeiske anbudet for rengjøring av alle stasjoner som NS ga ut ble tildelt anleggstjenesteleverandørene Asito og ICS Groep. Kontrakten starter 1. juli 2022 for en periode på fire år. Fordi kontrakten var i ferd med å gå ut startet NS i 2021 et nytt europeisk anbud. ensito vil rense 258 stasjoner i det sentrale og nordlige Nederland, inkludert Amsterdam Centraal og Utrecht Centraal, og ICS vil rense de andre 138 stasjonene i det sørlige Nederland.

Utvidelse

NS og ProRail legger stor vekt på rene stasjoner. Rengjøring av alle stasjoner i Nederland ble igjen bedt om i markedet gjennom et anbud. Asito vinner North-plottet og forblir det rensende ansiktet på stasjonene i det meste av Nederland. For ICS er tildelingen en betydelig utvidelse i forhold til den tidligere kontrakten som dette selskapet hadde. Etter denne perioden kan avtalen forlenges fire ganger i ytterligere ett år. Tidligere har NS allerede jobbet sammen med disse partene, som igjen gikk på topp i anbudet.

"Fra august 2021 jobbet vi med et flott anbudsteam på et kundeorientert tilbud."

Evert Krikken, Commercial Affairs manager i Asito

Asito gir et rent miljø og tilbud for alle sektorer spesialisttjenester† Fra glassrengjøring til innvendig beplantning og teppe- og møbelrengjøring. Uansett hvor raskt Asito vokser, forblir det en familiebedrift. I 1952 begynte tidligere hæroffiser Joop van Riemsdijk å jobbe som en uavhengig renholder. Under hans ledelse vokste Asito til en av de beste aktørene innen anleggstjenester. 

Les også  Reiseassistenten gjør det mulig å reise med tog

Asito er nå et nasjonalt renholdsselskap med mer enn 10.000 XNUMX ansatte og ulike lokasjoner. – NS er en verdifull kunde innenfor mobilitetssegmentet. Selskapet er i stadig utvikling, akkurat som oss. Det gjør også samarbeidet veldig lærerikt. Vi ser frem til det fornyede samarbeidet!" Den nye kontraktsperioden går hånd i hånd med fornyelse og endring. Med smarte innovasjoner tar Asito og NS skritt mot dataorientert renhold. 

«Vi investerer kontinuerlig i å gjøre renseprosessen mer bærekraftig og redusere vårt økologiske fotavtrykk. Slik at reisende ikke bare nyter en bekymringsløs reise i dag, men også i fremtiden, sier Evert.

Les også: Elektrisk kjøring suger noen ganger som en plugg

Foto: Asito
Utskriftsvennlig, PDF og e-post