DVDP-bredde=

Google har fanget racerbanen Zandvoort i 360 grader for første gang på tolv år.

Google har fanget racerbanen Zandvoort i 360 grader for første gang på tolv år. Bildene vil snart være tilgjengelige på Google Street View, som feirer 15-årsjubileum denne uken. På grunn av jubileet kommer Google med nye funksjoner og har annonsert et nytt kamera for Street View. Omvisningen i Google-bilen i Zandvoort faller sammen med 15-årsjubileet for Street View. 

Google Street View er en mobil karttjeneste fra Google Inc. som lar Internett-brukeren se 360° panoramabilder av gater på gatenivå. Tjenesten utfyller Google Maps og Google Earth og ble lansert 25. mai 2007. Google har noe å feire, som er 15-årsjubileet for Street View

Hele tiden kan du allerede se på verden rundt deg og orientere deg og Street View har vært aktiv i Nederland siden 2009, sa Google i en pressemelding. I mellomtiden er vi 220 milliarder bilder over hele verden, og Google har funnet mange kreative måter å fange verden på i bilder: fra kamelkameraer i Sahara til snøscooterkameraer i Arktis.

Relaterte artikler:
Google har fanget racerbanen Zandvoort i 360 grader for første gang på tolv år.
Utskriftsvennlig, PDF og e-post