Utskriftsvennlig, PDF og e-post
Pitane bilde

Bare gratis og pålitelig WhatsApp er mye billigere enn å sende SMS-meldinger.

Flere og flere kunder liker å holde kontakten med bedrifter gjennom sin favorittkanal. Og for de fleste av oss er det WhatsApp. For eksempel er ikke færre enn ni av ti kunder aktive på WhatsApp, hvorav 97 % av alle unge er aktive.

Eindhoven-programvareselskapet Pitane Mobility reagerer pent på dette, fordi bare WhatsApp gratis er mye billigere enn å sende SMS-meldinger. De integrerte alle mulighetene til WhatsApp Business. Du kan for eksempel sette opp autosvar og la kunden svare på spørsmål via den hendige integrasjonen av webhooks.

Det høres kanskje ganske teknisk ut for de fleste av oss. Men hvem vet ikke det? WhatsApp er mobilappen for direktemeldinger utviklet for smarttelefonen. Den nyeste versjonen av programvaren integrerer denne tjenesten for å sende meldinger, passord eller tokens. Det er også mulig å sende stedsdata for en reise eller QR-koder for reisebestillinger til kunden for å gi sjåføren all riktig informasjon.

WhatsApp Business

WhatsApp jobber med å gjøre WhatsApp tilgjengelig for bedriftsmarkedet. De har utviklet en gratis WhatsApp Business-app for dette. WhatsApp Business-løsningen er et effektivt verktøy for å ha kvalitetssamtaler og forbedre kundeservice og forretningsresultater. For eksempel er integrasjonen med WhatsApp Business også et godt alternativ til kundeservice som du vanligvis må nå via e-post. WhatsApp Business gjør kommunikasjon med kunder eller sjåfører enkel ved å bruke verktøy som lar deg sende automatiserte meldinger, sortere meldinger og svare raskt.

Denne appen er gratis å laste ned i App Store på telefonen din. Og kan fungere som en andre WhatsApp-app på telefonen din, med et annet telefonnummer. Det er to forskjellige WhatsApp-apper du kan laste ned på telefonen. Hovedforskjellen er at denne appen er ment å bruke WhatsApp for bedrifter. Det vil si at denne appen ble laget for å støtte selskaper i å kommunisere via WhatsApp. I utgangspunktet ser denne appen ut som den vanlige WhatsApp-appen. Imidlertid er en rekke ekstra forretningsfunksjoner lagt til WhatsApp Business-appen. 

Relaterte artikler:
sende stedsdata for en tur for å støtte sjåføren