Tilskuere kastet flasker med vann for de reisende gjennom de knuste vinduene.

Thalys-toget ble stoppet i rundt fire timer i den parisiske forstaden Saint Denis på grunn av en funksjonsfeil. Fordi klimaanlegget i toget ikke fungerte, steg temperaturen betraktelig, reisende har forsøkt å knuse rutene på toget for å få frisk luft. Thalys fortalte at brannvesenet hjalp til med evakueringen, men det er ikke kjent hvorfor passasjerene ikke ble fjernet fra toget tidligere.

hel

Uten klimaanlegg, uten informasjon. Det var et helvete for reisende. Tilskuere kastet flasker med vann for de reisende gjennom de knuste vinduene. Rundt 750 passasjerer satt fast i mer enn fire timer på et Thalys-tog like utenfor Paris-Nord stasjon. Toget fikk et sammenbrudd like etter avgang fra Paris. Rasende passasjerer prøvde alt for å komme seg ut og begynte å knuse vinduer. Bokstavelig talt farlig! Å bli innestengt i timevis i et tog der temperaturen har steget til godt over 40 grader. Det er heldig at ingen har dødd.

Thalys dro klokken 21:09 via Twitter vet at beboerne vil bli «assistert umiddelbart». Klokken 21:38 skrev de at dørene til toget er blokkert, men brannvesenet er på vei. Til stor sinne for en tweeter: «Etter tre timer? Mens folk blir uvel og vinduer blir knust? Hvordan i all verden er det mulig?"

Det er lagt ut opptak på sosiale medier av en mann som knuser et togvindu og prøver å få frisk luft. Andre bilder viser tilskuere som prøver å kaste vann inn gjennom et knust vindu. Alle passasjerene ble til slutt evakuert ved hjelp av stiger.

strømbrudd SNCF

Også i dag ble alle tog i Lille-regionen stoppet på grunn av strømbrudd. På Twitter, noen minutter etter kunngjøringen om at trafikken i Hauts-de-France ville bli fullstendig avbrutt frem til klokken 10, forklarte SNCF endelig at feilen var løst og at trafikken gradvis ville gjenopptas. Likevel vil nordlige brukere slite i noen timer til til alt er på plass igjen. SNCF har ikke gitt noen uttalelse om den eksakte årsaken til denne elektriske feilen. Ifølge den regionale visepresidenten, sitert i La Voix du Nord, det var et massivt strømbrudd som startet klokken 05.30. RTE og Enedis dro på stedet for å finne årsaken til feilen.

På sin Twitter-konto uttalte TER Hauts-de-France: «Et strømbrudd på stasjonene i Lille Flandres og Lille Europe hindrer all togtrafikk. Trafikken er fullstendig avbrutt i Hauts-de-France til kl. I tillegg tilsier transportselskapet at «ingen erstatningsbuss er planlagt».

Relaterte artikler:
SNCF
AppStores
Utskriftsvennlig, PDF og e-post