BLÅ

Det er viktig at det med Cabman MDT fortsatt er mulig å bruke alle tilleggsproduktene.

De siste årene har Euphoria jobbet hardt med en forbedret datamaskin ombord. Derfor er de veldig fornøyde med at Cabman MDT fikk RDW-typegodkjenningen for dette produktet forrige uke. Til å begynne med har MDT en helt ny 7-tommers skjerm. Denne skjermen lar sjåførene se informasjonen på skjermen enda bedre. De gjorde også flere tekniske forbedringer under utviklingen. For eksempel har de gjort Cabman MDT enda raskere og det gjør det enda enklere å betjene kjørecomputeren.

En ofte etterspurt funksjon, de siste ni årene som Cabman BCT har vært på markedet, er integrert navigasjon. Dette spørsmålet har de tatt med i utviklingen av MDT og derfor den nye enheten med en navigasjon som du enkelt og raskt kan betjene via skjermen. Den teknologiske berikelsen kom i stand ved å bruke Sygics kart. Med den ekstra navigasjonsmodulen kan sjåføren navigere trygt og enkelt fra A til B og separate navigasjonsterminaler hører fortiden til.

Det er viktig at det med Cabman MDT fortsatt er mulig å bruke alle tilleggsproduktene. Tenk for eksempel på modulene fra Cabman Smart Vehicle. Med Cabman MDT blir det enda enklere å bruke disse modulene fordi dataene er enda mer omfattende på grunn av tekniske forbedringer. MDT tilbyr også muligheten til å aktivere taksametermodulen. Dette taksameteret er MID-sertifisert, akkurat som det til BCT.

I tillegg til at MDT har nye funksjoner og tekniske forbedringer, tilbyr ombordcomputeren også en rekke utprøvde funksjoner fra BCT. På denne måten kan du fortsatt finne alle reiser tydelig i reiseskjermen, og det er fortsatt mulig å motta og sende meldinger til og fra sentralen. Du kan også koble MDT til en skriver eller mobil betalingsterminal og enheten inneholder en integrert telefonmodul. Selvfølgelig stopper det ikke med funksjonene som MDT inneholder for øyeblikket. Bak kulissene jobber Euphoria med ulike kule funksjoner. Du kan tenke på bluetooth, nfc og ytterligere CAN-bussintegrasjoner. Med ankomsten av MDT har selskapet også opprettet nye spesielle Cabman MDT-abonnementer.

Foto: Cabman–Euphoria

De siste årene har Euphoria jobbet hardt med en forbedret datamaskin ombord.
Relaterte artikler:
Utskriftsvennlig, PDF og e-post