Bestill bussholdeplasser i Gelderland og området rundt.

Gode ​​nyheter for reisende i Gelderland og området rundt. Med 9292 kan du nå også bestille stopptaxiene til stopp taxiRRReis. Stoppetaxi er delt taxi og kjører til spesielle holdeplasser som er på steder hvor det ikke var bussholdeplass før. I tillegg kjører bussholdeplasser om kvelden mellom alle bussholdeplasser i Gelderland som vanlig offentlig transportvkjører ikke lenger. Bussholdeplassen tar alltid den raskeste ruten mellom hentestedet og ankomststedet. Bussholdeplassen kobler godt sammen med din neste buss eller tog. På den måten reiser du enda enklere!

Via 9292-appen kan du nå enkelt planlegge, bestille og betale reisen din inkludert busstoptaxiRRReis. Gjør det i tide, for bussholdeplass taxiRRReis må bestilles minst en time i forveien. Barn til og med 11 år reiser gratis med en betalende ledsager på minst 18 år. Reservasjoner for barn til og med 11 år er ennå ikke mulig via 9292-appen. Ring kundeservicen til haltetaxiRRReis på 085-0046699.

En reise med bussholdeplass kan avbestilles inntil en halvtime i forveien uten kostnad. Det er foreløpig ikke mulig å avbestille en reise via 9292-appen. For å avbestille en reise, ring kundeservice til haltetaxiRRReis på 085-0046699 (lokal takst). HaltetaxiRRReis kjører i pprovinsen Gelderland og Limburg kommune Mook og Middelaar. Du kan også bruke tjenestene tmellom steder i Gelderland og stasjonene Zwolle, Deventer, Goor, Mook-Molenhoek, 's-Hertogenbosch, Gorinchem, Rhenen, Veenendaal, Bocholt (D) og Emmerich (D).

raskeste rute

Bussholdeplassen tar den raskeste ruten fra holdeplass til holdeplass. På denne måten kan du spare mye reisetid på ruter som du vanligvis reiser med buss. I eksemplet ovenfor tar bussturen mellom de to holdeplassene 35 minutter, mens bussholdeplassen tar deg til målet på 15 minutter.

De buss stopp kjører også på tider og dager når (nabolags)bussen eller toget ikke går eller ikke går hver time. For eksempel på dagtid i rushtiden, på kvelden eller i helgen. På hverdager går bussholdeplassen mellom 06.00 og 01.00. I helger og helligdager mellom kl. 08.00 og 00.00.

Relaterte artikler:
bussholdeplassdrosjer kjører om kvelden mellom alle bussholdeplasser i Gelderland når vanlig offentlig transport ikke lenger går.
AppStores
Utskriftsvennlig, PDF og e-post