Stopp feilparkering i badebyene.

Du kan ikke umiddelbart forvente hvorfor KNRM appellerer til bilistene. Royal Dutch Rescue Society hjelper og redder mennesker i nød på vannet. Likevel opplever de i økende grad at når de rykker ut etter en samtale, blir de mer plaget av bilister som parkerer feil. Nødoppfordringen fra KNRM er veldig tydelig: «Stopp feilparkering i badebyene, det kan koste liv».

feil parkering

I det siste har det blitt mer og mer vanlig at de blir hindret i utgangen. Feilparkering er fortsatt et stort problem i mange badebyer. Ikke bare for nødetatene, men også for beboere som ikke lenger når egen parkeringsplass eller innkjørsel på travle dager. Badebyer som Scheveningen gjør alt de kan for å begrense plagene så mye som mulig. Feilparkere er ikke bare bilister, scootere parkeres også ofte uforsiktig og forårsaker sjenanse.

(Teksten fortsetter under bildet.)
Badebyer som Scheveningen gjør alt de kan for å begrense plagene så mye som mulig.

I sommermånedene, mellom 1. juni og 1. oktober, gjelder tilleggstiltak på Scheveningen. I løpet av den perioden vil det bli satt inn ekstra skanningsbiler og i en rekke gater vil du få hjulklemme ved feilparkering umiddelbart etter første bot. Dette kan være en gul eller en rød hjulklemme. Du kan få en gul hjulklemme på bilen din hvis du har en parkeringsbot får. 

For å få fjernet hjulklemmen, vennligst kontakt skranken til slepetjenesten. Du må betale kostnadene for hjulklemmen og parkeringsboten umiddelbart. Du kan feste hvor du parkerte eller betale kontant i skranken. Hjulklemmen fjernes deretter. Har du ikke betalt for hjulklemmen etter 24 timer? Da blir bilen din tauet.

rød hjulklemme

Du kan få rød hjulklemme på bilen din dersom namsmannen fra Skattesaker beslaglegger bilen din. Dette skjer dersom du er på etterskudd med å betale kommunale avgifter. Klemmen fjernes ikke før hele skattegjelden er betalt. 

(Teksten fortsetter under bildet.)
Du kan få en gul hjulklemme på bilen din hvis du får en parkeringsbot. 

KNRM

De frivillige redningsmennene og livbåtene er tilgjengelige 24 timer i døgnet for nød- og ikke-nødtjenester. På grunnlag av godt sjømannskap yter KNRM bistand på vannet til alle som ber om det. KNRM redder og hjelper, gratis. De har gjort dette siden 1824 og vil fortsette med det. KNRM er ikke en statlig tjeneste, men en uavhengig organisasjon med egen finansiering, som vedlikeholdes av donasjoner, gaver og legater.

Relaterte artikler:
AppStores
Utskriftsvennlig, PDF og e-post